Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vergunningsvrije dakkapel en dakserre

Vergunningsvrije dakkapel en dakserre

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Wilt u meer ruimte en zeker meer lichtinval op uw zolder? Met de vergunningsvrije dakkapel en de dakserre van Dakalux kunt u dit zeker realiseren en is het alternatief voor de traditionele dakkapel.
Meer daglicht en de extra ruimte die u kent van een traditionele dakkapel. Een dakramen dakkapel- of serre is zonder vergunning te plaatsen, waardoor u aanzienlijk kunt besparen in kosten en moeite. Bovendien zijn deze binnen een dag te monteren, is een kraan bij sommige types overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, dus zijn ze duurzaam. Slechte nieuws is, schoonmaken moet u altijd!

Soorten vergunningsvrije dakkapel / serre

Dakkapel

Mogelijk om in een dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Dakserre

Ook het dak bestaat uit dakramen, waardoor tot driemaal meer daglicht binnen komt.

Leverbaar in alle breedtematen.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Vergunning nodig?

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde of op een aan de straat grenzend dakzijde is het altijd nodig een vergunning aan te vragen. Tevens heeft u hierbij met de welstandsnorm van uw gemeente te maken. Deze norm geeft in vrijwel alle gevallen een maximum afmeting aan. Al deze zaken zijn niet van toepassing bij Dakalux vergunningsvrije dakkapellen en — serres. Alleen voor speciaal vastgestelde welstand eisen, monumentale panden en woningen die onder beschermt dorps- of stadsaanzicht vallen is nog wel een vergunning vereist.

Binnen een dag gemonteerd!

De vergunningsvrije dakkapel en dakserre wordt geheel prefab op maat gemaakt, zodat plaatsing in een dag mogelijk is. Geen verbouwing van een week, maar aan het eind van de dag is uw huis uitgebreid met een schitterende aanwinst voor uw woning en omgeving.

Tevens kunnen we in diverse standaard dakkapellen- of serres, ook op maat geleverde dakkapellen- of serres, dakramen van de merken VELUX®, FAKRO en ROTO® plaatsen.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!