Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Kiest u voor een dakkapel van Dakalux? Dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid!

Een Dakalux dakkapel is een verbetering van uw woongenot en daarnaast ook een goede investering. De dakkapel brengt meer licht in de ruimte waar deze geplaatst wordt en zorgt voor een effectievere benutting van de oppervlakte van de ruimte. Daarnaast is uw woning altijd beter verkoopbaar in vergelijking met een woning zonder dakkapel.

De Dakalux dakkapel wordt met grote zorg en de beste kunststof materialen tot in de puntjes perfect afgewerkt waardoor ze tot de mooiste en beste dakkapellen van Nederland behoren.

Dakalux staat garant voor kwaliteit en geen kwantiteit. U kunt het vergelijken met het kopen van een auto. Wilt u een auto, dan heeft een bepaald merk auto uw voorkeur. Heeft u éénmaal die auto gekocht? Dan is het eerst wat men aan u vraagt “Welk merk heb je gekocht?”

Bij een dakkapel gaat dit tot nu toe heel anders. Zodra u zegt tegen iemand “ik heb een dakkapel gekocht”, is vaak het eerste wat men vraagt, hoe groot en hoe duur. Naar het materiaal keuze, isolatie en hoe deze gebouwd is, is niet naar gevraagd. Daar brengen we als Dakalux nu verandering in!

Ook u kunt straks zeggen “Ik heb een Dakalux op mijn dak!”

Wie is Dakalux?

Dakalux is een onderdeel van de firma Daglichten.nl die al jarenlang erkend en officieel dealer is van VELUX®, FAKRO® en ROTO®. Door onze ervaring op de daken van de woningen in Nederland met het bouwen van dakkapellen en overige daglichtsystemen hebben we uw dakkapel tot de beste gemaakt. Dit in combinatie van vakmanschap, kwaliteit, en het steeds toepassen van de nieuwste materialen is er een product ontstaan waar we met zijn allen zeer trots op zijn.

Soorten dakkapellen

Dakkapel Standaard

Dakkapel Standaard

De meestvoorkomende dakkapel in Nederland!

Leverbaar in alle breedtematen.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen, kleuren en op maat gemaakt.

Dakkapel Classic

Dakkapel Classic

Lijkt veel op de standaard dakkapel, maar heeft bijvoorbeeld een sierlijst als dakrand, vakverdeling in het glas

Leverbaar in alle breedtematen.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen, kleuren en op maat gemaakt.

Dakkapel Notary

Dakkapel Notary

Brede sierlijst

Vakverdeling in de kozijnen.

Onderhoudsarme buitenzijde

Leverbaar in alle breedtematen.

Flexibiliteit in maatvoeringen, kleuren en op maat gemaakt.

Wel of geen vergunning?

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde of op een aan de straat grenzend dakzijde is het altijd nodig een vergunning aan te vragen. Tevens heeft u hierbij met de welstandsnorm van uw gemeente te maken. Deze norm geeft in vrijwel alle gevallen een maximum afmeting aan. Wellicht heeft u hier geen weet van. Dat geeft helemaal niet, ook Dakalux kan voor u de zorg ontnemen en dit voor u regelen!

Wel of geen afwerking?

Tevens heeft u bij ons de keuze om zelf te kiezen of u de dakkapel afgewerkt wilt hebben. Of u wilt bijvoorbeeld verlichting erin, de gehele zolder verbouwen? Ook hier kunnen we u mee van dienst zijn.

Montage in 1 dag

De montage van een dakkapel & dakserre kan al in 1 dag, zodat u direct kunt genieten van uw dakkapel, de extra ruimte en lichtinval.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!