Dakkapel Zutphen

Zoekt u een dakkapel in Zutphen dan bent u bij deze aan het juiste adres! Dakalux bouwt hoogwaardige dakkapellen op maat. In slechts 1 dag plaatsen wij een dakkapel in Zutphen en omgeving.

In onze showroom kunt u alle dakkapellen en daglichtoplossingen komen bekijken. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden die er zijn.

Nieuwsgierig naar de dakkapel prijzen? Maak dan gratis gebruik van onze dakkapel calculator!

Dakkapel Zutphen Dakalux

Dakkapel van kunststof het meest gekozen

Kunststof dakkapellen worden het meest gekozen in Zutphen en dat is niet zonder reden. Een kunststof prefab dakkapel is namelijk zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Kunststof is een materiaal welke zijn kleur behoudt, en niet iedere vijf jaar opnieuw geschilderd hoeft te worden. Bij kunststof kunt u niet alleen iedere gewenste kleur kiezen, maar bepaalt u ook de structuur van het materiaal. Een houtnerf structuur als voorbeeld genomen is dus ook mogelijk. Zo sluit een dakkapel altijd bij de stijl van uw woning in Zutphen aan.

Topkwaliteit dakkapellen

Dakalux levert topkwaliteit dakkapellen. Wij vervaardigen alles in eigen fabriek waarbij er hoogstaande kwaliteit controles worden uitgevoerd om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te kunnen garanderen.

Alles wordt op maat gemaakt, en in de stijl zoals u het graag hebben wilt. Alle elementen kunt u bij ons zelf bepalen. Wij bouwen niet alleen dakkapellen van 150cm hoog, maar ook van 175cm hoog waardoor u nog meer ruimte erbij krijgt.

Snel op uw dak geplaatst

Het plaatsen van een dakkapel in Zutphen verloopt bij ons razendsnel. Binnen 1 dag tijd is de plaatsing geregeld. Onze prefab dakkapellen komen kant en klaar uit de fabriek dus het enige wat wij nog hoeven te doen is het plaatsen zelf. 

Er wordt een opening in het dak gemaakt en met behulp van onze eigen hijskraan tillen wij de dakkapel naar de gemaakte opening. Vervolgens wordt deze gemonteerd, en kunt u vrijwel direct genieten van de nieuwe (zolder) kamer, en van de extra ruimte en licht die u erbij krijgt.

Dakalux hijskraan

Showroom bezoek altijd mogelijk

U kunt altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. In de showroom hebben wij niet alleen de Dakalux dakkapellen opgesteld, maar ook andere daglicht oplossingen waaronder dakramen, lichtstraten, dakserres, en vergunningsvrije dakkapellen. Kom dus zeker een keer langs. Dit kan met en zonder afspraak. Kijk op onze website voor de openingstijden.

Is een dakkapel vergunning nodig in Zutphen?

Of een dakkapel vergunning in Zutphen nodig is hangt van een aantal factoren af. Op de eerste plaats hangt het ervan af aan welke kant van uw huis u de dakkapel wilt. Meestal is er geen vergunning in Zutphen nodig als de dakkapel aan de achterkant gemonteerd wordt. Ook speelt het bouwbesluit een rol of er wel of geen vergunning afgegeven wordt door de gemeente Zutphen. Via het omgevingsloket kunt u een vergunningcheck doen.

Mocht de gemeente geen vergunning afgeven dan hebben wij een prachtig alternatief, namelijk een vergunningsvrije dakkapel. Deze biedt tevens veel ruimte, licht, en extra mogelijkheden! Bij ons slaagt u dus altijd.

Dakalux zutphen