Dakkapel Zuidland

Wilt u een dakkapel laten plaatsen in Zuidland? Dan bent u bij Dakalux aan het juiste adres. Wij zitten met onze grote showroom vlakbij Zuidland en kunnen u op maat gemaakt advies geven. Wij zijn expert op het gebied van dakkapellen, maar ook in lichtstraten, dakramen, lichtkoepels en andere vormen van daglichtoplossingen zit u hier goed. Ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een gratis dakkapelofferte bij ons op.

Dakalux dakkapel plat dak Zuidland

Kiezen voor een kunststof dakkapel

In de meeste gevallen worden dakkapellen gekozen gemaakt van kunststof. Dit komt omdat kunststof dakkapellen meer voordelen bieden dan dezelfde dakkapel gemaakt van hout. Zo is een kunststof dakkapel duurzamer en vergt het minder onderhoud, in tegenstelling tot een houten dakkapel dat om de vijf jaar opnieuw geverfd moet worden. Een kunststof dakkapel gaat langer mee, waardoor het een goede investering is voor uw huis.

Bij Dakalux werken we met op maat gemaakte dakkapellen, waarbij u zelf kunt bepalen hoe deze eruit komt te zien. De keuze is niet alleen voor de kleur, maar ook bijvoorbeeld hoe de dakkapel wordt afgewerkt, aan de binnenkant en de buitenkant.

Snel dakkapellen plaatsen Zuidland

Een dakkapel van Dakalux is in zeer korte tijd geplaatst. Dit komt omdat we werken met prefab dakkapellen. Dit zijn dakkapellen die direct in onze fabriek helemaal al gemaakt worden en direct naar plaats van bestemming gezonden kunnen worden. Daarnaast hebben wij onze eigen hijskraan, waardoor we zelf de dakkapel direct kunnen plaatsen wanneer we het gat in uw dak hebben gemaakt. Wij kunnen in één dag klaar zijn en u kunt de dakkapel na oplevering direct gebruiken.

Wij zorgen ook voor de afwerking

Indien u dat wilt kunnen wij ook voor u de afwerking zorgen. Dit houdt niet op bij het aanhelen of stuken van de wanden rondom de opening. Wij kunnen ook zorgen voor extra opbergruimte, in verschillende stijlen. In onze gratis offerte tool kunt u zien wat er allemaal mogelijk is en voor welke prijs.

Dakalux dakkapel Zuidland

Wij staan voor kwaliteit

Dakalux maakt alle vormen van daglichtoplossing in de eigen fabriek. Hierdoor weten we altijd zeker dat de dakkapellen en andere oplossingen voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook de plaatsing van de dakkapel wordt gedaan door ervaren professionals, zodat u er zeker van kan zijn dat u zo lang mogelijk van uw dakkapel kunt genieten. Ondanks dat we werken met prefab dakkapellen kunnen wij uw dakkapel zo maken als u dat voor ogen heeft. Er zijn namelijk veel verschillende modellen en stijlen beschikbaar. U moet natuurlijk wel volledig tevreden kunnen zijn met het eindresultaat en daar doen wij graag ons best voor.

Bezoek onze showroom

Dakalux heeft een enorme showroom nabij Zuidland, waar u alle vormen van daglichtoplossingen kunt bekijken. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Hoogvliet, op ongeveer 26 minuutjes rijden van Zuidland vandaan. In onze showroom kunt u, ook zonder afspraak, door een van onze adviseurs rondgeleid worden die u kan helpen met al uw vragen. Mocht u willen weten wat er allemaal mogelijk kan zijn voor uw woning, dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom.

Dakalux dakkapel showroom