Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Bent u van plan een dakkapel in Zoetermeer te laten plaatsen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Bij Dakalux maken we dakkapellen van de hoogste kwaliteit, die geschikt zijn voor ieder soort woning in heel Zoetermeer. Daarbij zitten wij met onze showroom op slechts een half uurtje afstand van Zoetermeer, waardoor u altijd even langs kunt komen voor een rondleiding. Dit kan met en zonder afspraak.

Benieuwd naar hoeveel een dakkapel kan gaan kosten? Dit kunt u eenvoudig zelf berekenen door de gratis online calculator op onze website.

Op maat gemaakte dakkapellen

Bij Dakalux leveren we niet alleen topkwaliteit. We kunnen de dakkapel ook maken op basis van uw wensen en eisen. Hierdoor past de dakkapel precies bij uw huis, alsof het al onderdeel ervan was. Dit maatwerk kunnen we leveren doordat de dakkapellen in onze eigen fabriek worden gemaakt. Hier stellen wij de hoogste eisen om een de kwaliteitsgarantie te kunnen voldoen. De dakkapellen worden kant en klaar afgeleverd en kunnen daardoor direct gebruikt worden.

Onze prefab dakkapellen zijn gemaakt van kunststof, wat betekent dat u er amper tot geen onderhoud aan hebt. Bovendien zijn de kunststof dakkapellen kleurvast, waardoor schilderen niet meer nodig is. Hoe de dakkapel eruit komt te zien is van tevoren al te bepalen. Van de kleur tot zelfs het gebruiken van houtnerven of een speciale sierrand. Tot slot kan er in houten dakkapellen houtrot ontstaan, iets wat niet in kunststof kan gebeuren.

Snel uw dakkapel geplaatst in Zoetermeer

Wij kunnen de prefab dakkapellen snel plaatsen. Dit komt doordat wij werken met prefab dakkapellen en ze alleen gemonteerd hoeven te worden. De dakkapel komt dus kant en klaar uit de fabriek rollen. Wij maken een opening in het dak, monteren de dakkapel, en werken (optioneel) de binnenruimte af naar smaak. Alles regelen wij in slechts 1 dag tijd. Hierdoor kunt u meteen profiteren van meer lichtinval, meer ruimte, en meer ventilatiemogelijkheden. 

Qua afwerking kunt u denken aan een mooie afwerking met stucwerk of zelfs het maken van schuifpanelen, voor meer opbergruimte. Op deze manier kunt u de schuine wanden toch nog efficiënt gebruiken.

Vergunning nodig in Zoetermeer?

Het kan soms verplicht zijn om een vergunning te hebben wanneer u een dakkapel in Zoetermeer laat plaatsen. Dit hangt af van waar de dakkapel wordt geplaatst en wat de reden is. Als u de dakkapel aan de achterzijde van uw woning laat plaatsen, is daar vrijwel nooit een vergunning voor nodig. Maar als u deze wil plaatsen aan de voorkant of de achterzijde, kunnen de regels strenger zijn.

Het is een goed idee om bij het omgevingsloket van Zoetermeer na te gaan of u een vergunning nodig hebt. Heeft u voor uw project een vergunning nodig, maar de gemeente Zoetermeer reikt deze niet aan u uit, dan kunnen we altijd nog het plan veranderen en kiezen voor de vergunningsvrije dakkapel. Wij hebben verschillende dakkapellen die zonder vergunning geplaatst kunnen worden, welke ook veel licht en ruimte kunnen bieden. Er is dus altijd wel een oplossing om voor een dakkapel te kunnen zorgen.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Zoetermeer

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Zoetermeer

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Kom naar onze showroom

Op slechts 30 minuten van Zoetermeer rijden kunt u onze showroom in Rotterdam Hoogvliet vinden. Hier staan alle daglichtoplossingen opgesteld die wij kunnen leveren, waardoor u kunt zien hoe het er daadwerkelijk uitziet. Naast dakkapellen vindt u hier ook lichtstraten, serres en dakramen. Voor meer advies en uitleg kan onze adviseur u, met of zonder afspraak, rondleiden door de showroom.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!