Dakkapel Vlaardingen

Bent u in Vlaardingen op zoek naar een dakkapel? Dan bent u bij Dakalux aan het juiste adres! Wij leveren hoge kwaliteit dakkapellen op maat gemaakt, en zitten vlakbij Vlaardingen in de buurt. Dat betekent dat u gemakkelijk een bezoekje kunt brengen aan onze showroom. Zo kunt u alle daglichtoplossingen in het echt komen bekijken en er alles over te weten komen. De dakkapel prijs kunt u bovendien eenvoudig op onze site uitrekenen.

Dakalux Dakkapel Vlaardingen

Wij verkopen topkwaliteit kunststof dakkapellen

In onze eigen dakkapellen fabriek maken wij prefab kunststof dakkapellen, geheel op maat, en naar wens. Zo kunt u tot op de centimeter nauwkeurig een dakkapel laten bouwen. Tegenwoordig heeft u zelfs de keuze om een dakkapel van 175cm hoog te nemen. Dit zorgt voor nog meer ruimte en licht.

Veel mensen kiezen in Vlaardingen voor een dakkapel van kunststof. Kunststof biedt namelijk de meeste voordelen. Zo kan er nagenoeg iedere kleur gekozen worden, en hoeft er niet iedere 5 jaar opnieuw geschilderd te worden. Kunststof is kleurvast en zeer duurzaam. Je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Snel een dakkapel geplaatst in Vlaardingen

Een dakkapel plaatsen in Vlaardingen kan zeer snel. Zelfs grote dakkapellen kunnen wij binnen een dag plaatsen. Onze dakkapellen zijn namelijk in onze eigen fabriek al vervaardigd. Dit noemt met prefab. 

Op het moment dat het dakkapel al voor de deur kant-en-klaar staat te wachten, wordt er een opening in het dak gemaakt. Met behulp van een hijskraan wordt ze vanaf de grond omhoog gehesen en aan het huis bevestigd. Zo kan er razendsnel geplaatst worden door echte vakmannen. 

dakkapel plaatsen hijskraan Dakalux

Afwerking van de ruimte

U kunt u er voor kiezen om het dakkapel te laten afwerken aan de binnenzijde. Dat betekent dat wanden worden aangeheeld, worden gestuct, en dat er zelfs schuifkasten gebouwd kunnen worden om de ruimte optimaal te benutten. Wanneer wij vertrekken dat is de kamer direct in gebruik te nemen. In onze gratis dakkapel offerte tool ziet u alle mogelijkheden terug die wij te bieden hebben. U ziet tevens direct de prijs.

Onze dakkapel showroom vlak in de buurt van Vlaardingen

Voor de mensen die het belangrijk vinden hoe een dakkapel eruit ziet kunnen bij ons een kijkje nemen in de showroom. De showroom ligt niet ver van Vlaardingen af omdat wij in Hoogvliet zitten. Vanuit Vlaardingen bent u er in 15 minuten met de auto. Onze specialisten leiden u graag rond, en vertellen alles over de voor- en nadelen van bepaalde types en opties. Wij bouwen maatwerk en dat betekent dat u alle details zelf kunt bepalen.

Dakkapel vergunning in Vlaardingen nodig?

In Vlaardingen mag je niet altijd zonder vergunning een dakkapel plaatsen. Aan de achterkant van het huis is het meestal vergunningsvrij. Aan de voorkant of zijkant van het huis is vaak wel een vergunning nodig. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag indien deze nodig is. Mocht het voorkomen dat u geen vergunning krijgt, dan hebben wij prachtige alternatieven waarvoor u alsnog kunt kiezen. Ook deze alternatieve hebben wij in onze showroom opgesteld. Breng daarom gerust een bezoekje vanuit Vlaardingen aan onze showroom.

dakkapel vlaardingen

Dakalux staat voor kwaliteit

Dakalux is een merk welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Zo bent u verzekerd van een zeer goed eindproduct welke voor u op maat gemaakt is. Wij gebruiken duurzame materialen met een hoge isolatiewaarde. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden wat bij andere aanbieders vaak niet kan. Zelfs het afwerken van de binnenzijde kunt u aan ons overlaten!