Dakkapel Spijkenisse

In Spijkenisse een Dakkapel op uw dak laten plaatsen? De Dakalux dakkapellen zijn niet alleen van topkwaliteit, maar worden ook in onze eigen fabriek gemaakt! De kunststof dakkapellen die wij in 1 dag plaatsen zijn prefab. Dat betekent dat ze al kant en klaar bij u aankomen. 

Dakalux Dakkapel Spijkenisse

Kunststof biedt meer voordelen

Vooral in Spijkenisse kiest met sneller voor een kunststof dakkapel. Kunststof is namelijk een materiaal dat meerdere voordelen met zich meebrengt. Zo hoeft het niet iedere 5 jaar geschilderd te worden, is het kleurvast, en heeft het een langere levensduur vergeleken met een dakkapel van hout.

Een dakkapel kan door ons snel geplaatst worden

Ook in Spijkenisse kunnen wij snel een dakkapel plaatsen. In het dak maken wij een opening ter grootte van het nieuwe dakkapel. Vervolgens wordt het prefab dakkapel met een hijskraan naar de opening gebracht in het dak, en monteren wij het dakkapel. De dakkapel wordt kant-en-klaar geleverd wat men prefab noemt. Hierdoor hoeven wij alleen de dakkapel te monteren op uw dak in Spijkenisse waardoor we in korte tijd de klus kunnen klaren.

Is er een dakkapel vergunning in Spijkenisse nodig?

Of er in Spijkenisse een dakkapel vergunning nodig is, is een vraag die ons vaak gesteld wordt. In de meeste gevallen is een dakkapel aan de achterzijde van de woning niet nodig. Voor de zijkant of voorkant van de woning is dit vaak een ander verhaal. De regels voor nieuwbouwwoningen kunnen soms iets strenger zijn. Mocht u geen vergunning willen aanvragen, of er geen krijgen, dan kunt u altijd uitwijken naar onze vergunningsvrije dakkapellen! Dakalux kan u dus altijd helpen bij het vinden van een daglichtoplossing.

dakkapel spijkenisse

Onze dakkapellen showroom is niet ver van Spijkenisse

Vlakbij Spijkenisse kunt u de dakkapellen in het echt bewonderen, in onze showroom. Wij zitten gevestigd in Hoogvliet wat 7 km van Spijkenisse af ligt. Met de auto bent u er in 10 minuten. Benieuwd naar wat een dakkapel in Spijkenisse u zou kosten? Via onze calculator kunt u direct uitrekenen wat de kosten zijn!

Dakalux verkoopt meer dan alleen een dakkapel

Dakalux verkoopt niet alleen dakkapellen, maar ook andere daglichtoplossingen. Zo hebben wij lichtstraten, dakserres, dakramen, en nog heel veel meer. Wanneer u geen vergunning zou krijgen voor een dakkapel, dan hebben een aantal zeer interessante alternatieven die minstens zo mooi zijn. Wij denken graag met u mee!

In onze eigen fabriek kunnen wij alles maken, geheel naar wens, en geheel op maat. Ook het afwerken van uw zolderkamer kunt u aan ons overlaten. Denk daarbij aan het plaatsen van bijvoorbeeld een schuifwand onder het dakkapel, het stucen van een muur, of het aftimmeren. Kom gerust bij ons langs. Het is niet ver vanaf Spijkenisse.

lichtstraat dakalux