Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

In Schiedam een dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor de Dakalux dakkapellen. Dakalux heeft een eigen fabriek en specialisten die vakkundig de dakkapel in Schiedam komen plaatsen. Naast dakkapellen heeft Dakalux alle denkbare daglichtoplossingen, van lichtstraten tot dakramen. Meer zien of weten? Kom dan langs in onze showroom vlakbij Schiedam.

Een dakkapel op maat

Wij leveren 100% maatwerk. Dat betekent dat u een Dakalux dakkapel kunt laten maken die niet alleen perfect aansluit bij uw wensen, maar ook perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Vooraf kunt u dus precies bepalen hoe hij eruit gaat zien.

In Schiedam kiezen veel mensen voor een kunststof dakkapel omdat kunststof de meeste voordelen biedt. Het is een kleurvast materiaal wat in de loop der jaren zijn kleur behoudt. Schilderen behoort tot het verleden en de onderhoudsbehoeften zijn minimaal. Bovendien kunt u alsnog voor een houtlook (houtnerf) kiezen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Hoogwaardige prefab dakkapellen

Met een Dakalux dakkapel haalt u kwaliteit in huis. Onze dakkapellen zijn prefab en dat houdt in dat ze om maat gemaakt worden in onze eigen fabriek hier in Nederland. De Nederlandse kwaliteitseisen liggen zeer hoog en worden tevens gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles. Wij hebben onze eigen vakmensen die de dakkapel in Schiedam vakkundig komen plaatsen in een mum van tijd. 

Een dakkapel in Schiedam plaatsen gebeurt in 1 dag

Een dakkapel in Schiedam plaatsen doen wij altijd in 1 dag, ongeacht of dit een model is van 2 meter breed of een model van 10 meter breed. Onze prefab dakkapellen zijn vooraf al klaar gemaakt in de fabriek en kunnen direct geplaatst worden. Het plaatsen houdt in dat er een opening in het dak gemaakt wordt, en de prefab dakkapel met behulp van onze eigen hijskraan naar de opening wordt gebracht zodat deze snel en vakkundig bevestigd kan worden. Normaal is dit enkele uren geregeld.

Af laten werken van A tot Z

Optioneel kunt u bij ons kiezen voor een fraaie afwerking waardoor u de nieuwe (zolder) kamer direct in gebruik kunt nemen, en kunt inrichten. Zo kunnen wij de wanden aanhelen en zelfs stucen. Het bouwen van kastruimte met schuifpanelen aan schuine zijdes behoort ook tot de opties. Zo kunt u de ruimte maximaal benutten. Bekijk onze dakkapel calculator voor alle mogelijkheden, of kom langs in onze showroom.

Dakkapellen met en zonder vergunning

Bij de gemeente Schiedam vraagt u normaal gesproken een dakkapel vergunning aan wanneer het om een nieuwbouwwoning gaat, of u de dakkapel aan de voorzijde of zijkant wilt laten plaatsen. Een dakkapel kan in Schiedam meestal aan de achterkant van het huis zonder vergunning worden geplaatst. Om dit zeker te weten kunt u een vergunningscheck doen via het omgevingsloket. Via de gemeente Schiedam kunt u een dakkapel vergunning aanvraag online indienen.

Mocht u geen vergunning krijgen, dan kunt u uitwijken naar een dakkapel zonder vergunning in Schiedam. Wij hebben meerdere prachtige modellen welke wederom om maat gemaakt kunnen worden. Deze vergunningsvrije modellen bieden tevens veel extra ruimte en licht. Met ons kunt u dus alle kanten uit.

 

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Schiedam

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Schiedam

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Dakkapel showroom Schiedam

Vlakbij Schiedam vindt u onze dakkapellen showroom waar wij alle denkbare daglichtoplossingen bij elkaar hebben verzameld. Bent u op zoek naar meer licht of ruimte, dan bent u bij ons beslist aan het juiste adres. Vanaf Schiedam is het slechts 18 minuten met de auto. 

In onze showroom hebben wij alles wat met ruimte en daglicht te maken heeft, opgesteld. Zo vind u bij ons dakramen, dakkapellen, vergunningsvrije dakkapellen, lichtstraten, dakserres, lichtkoepels, en nog heel veel meer. Kom kijken naar al onze oplossingen. De koffie staat voor u klaar!

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!