Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Laat een dakkapel in Rozenburg plaatsen en kies voor een Dakalux!

Met grote regelmaat plaatsen wij in Rozenburg dakkapellen. Wij zitten vlak in de buurt van Rozenburg want wij zijn gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Een kijkje komen nemen in onze showroom is daardoor heel gemakkelijk. Wij zitten op slechts 19 minuten vanaf Rozenburg!

Onze dakkapel adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden en verschillen zijn, en leiden u graag rond in de showroom. Online een dakkapel offerte aanvragen is ook mogelijk!

Een dakkapel plaatsen wij in 1 dag in Rozenburg

Wij plaatsen in Rozenburg dakkapellen in 1 dag tijd. De Dakalux dakkapellen zijn namelijk prefab en komen kant-en-klaar uit de fabriek. Ze hoeven alleen nog maar geplaatst te worden en dat proces verloopt zeer vlot. 

De eerste stap is een opening te maken in het dak. De tweede stap is de dakkapel omhoog hijsen met onze eigen hijskraan. De derde stap is het monteren van de dakkapel. Indien u ook gekozen heeft voor een fraaie afwerking zal dat de vierde stap worden. Daarna kunt u direct de nieuwe ruime kamer in gebruik nemen en beginnen met inrichten. 

Prefab kunststof dakkapellen

Onze dakkapellen worden in de Dakalux fabriek gebouwd, en dit wordt prefab genoemd. Dit versnelt niet alleen het plaatsen maar verhoogt ook de kwaliteit. Er vinden in de fabriek namelijk strenge kwaliteitscontroles plaats zodat wij een topkwaliteit kunnen garanderen.

Kunststof dakkapellen zijn onderhoudsvriendelijk, en hoeven niet in tegenstelling tot hout iedere vijf jaar opnieuw geschilderd te worden om houtrot te voorkomen. Kunststof is een zeer duurzaam en kleurvast product. Qua kleur kunt u kiezen uit zeer veel mogelijkheden. En u kunt kiezen uit veel verschillende afwerkingsopties zodat u niet alleen kunt gaan voor een chique afwerking, maar ook de dakkapel perfect kunt laten aansluiten bij de stijl van uw woning!

Een dakkapel vergunning nodig in Rozenburg?

Een veelgestelde vraag is of er een dakkapel vergunning in Rozenburg nodig is. Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren. Zo speelt de plaatsingslocatie een rol, en indien het een nieuwbouwwoning betreft het bouwbesluit. Aan de achterkant van de woning is normaliter geen vergunning nodig. Aan de zijkant of voorkant meestal weer wel. Heeft u vragen over een dakkapel vergunning, dan helpen wij u hier graag bij. U kunt tevens via het omgevingsloket een vergunningcheck doen.

Mocht het zijn dat de gemeente Rozenburg geen vergunning verleent in uw geval, dan kunt u altijd nog uitwijken naar een vergunningsvrije dakkapel. Dit model geeft u ook veel ruimte en licht, en valt binnen de regelgeving. In onze showroom kunt u verschillende modellen komen bekijken. U zult verrast zijn over de mogelijkheden!

 

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Rozenburg

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Rozenburg

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Dakkapel showroom vlakbij Rozenburg

Wilt u precies weten wat er allemaal mogelijk is, en waaruit u allemaal kunt kiezen? Kom dan langs in onze showroom. In slechts 19 minuten bent u vanuit Rozenburg in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om u rond te leiden. U kunt ter plaatse een offerte laten maken, maar online via onze website kan dit ook!

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!