Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Zocht u naar dakkapel Rotterdam dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij plaatsen regelmatig Dakalux dakkapellen in Rotterdam en omstreken. Dakalux staat voor kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Zo haalt u niet alleen iets goeds in huis, maar ook iets moois. Onze dakkapellen gaan bijzonder lang mee, en verhogen tevens de waarde van uw huis in Rotterdam. Plaatsen doen wij in 1 dag!

Kies voor een prefab kunststof dakkapel

Veel mensen kiezen in Rotterdam voor een dakkapel van kunststof, welke bij ons standaard prefab is. Prefab betekent dat het dakkapel kant en klaar uit onze eigen fabriek komt rollen, en onderworpen is aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo kunnen onze dakkapellen sneller in Rotterdam geplaatst worden, en kunt u dezelfde dag nog genieten.

Het grote voordeel van kunststof is dat u in principe geen omkijken meer heeft naar het onderhoud. In tegenstelling tot kunststof zou hout iedere 5 jaar opnieuw geschilderd moeten worden, en dat is bij kunststof dus niet het geval. De door ons gebruikte kunststoffen zijn zeer duurzaam en tevens kleurvast.

Dakkapel Rotterdam laten plaatsen

Wij hebben zowel de vakmensen als gereedschappen in huis om snel en vakkundig een dakkapel in Rotterdam te plaatsen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een eigen hijskraan.

Als eerst maken wij een opening in het dak. Vervolgens brengen wij de prefab dakkapel met onze hijskraan naar de dakopening en maken wij deze vast aan het dak. Binnen enkele uren is deze klus geklaard.

Afwerking en aftimmering

Optioneel kunt u kiezen voor een afwerking aan de binnenzijde. Zo kunnen wij de wanden stucen zodat dit een geheel vormt met uw nieuwe dakkapel. De (zolder) kamer kan daarna direct in gebruik genomen worden. Het bouwen van maatwerk kasten behoort ook tot de opties. Zo wordt de ruimte nog praktischer ingericht en krijgt u er nog meer (opberg) ruimte bij. Bij Dakalux bieden wij dus ook een totaaloplossing.

Wat kost een Dakalux dakkapel?

Op onze website hebben wij een gebruiksvriendelijke rekentool staan waarmee u zelf de dakkapel prijs kunt berekenen. De gratis en vrijblijvende offerte kunt u zelfs direct naar uzelf laten toe mailen. In de rekentool kunt u kiezen uit verschillende opties en extra’s, inclusief de afwerking zoals u dat graag hebben wilt. Zo kunt u kiezen welke type kozijn u wilt, of u glasroeden wilt, hoe de dakrand of daktrim eruit moet zien, en zelfs of u elektrische rolluiken of insectenhorren wilt hebben. Ook het stucen van wanden of het aanbrengen van schuifpanelen kunnen tot op de centimeter nauwkeurig worden berekend.

Showroom vlakbij Rotterdam

Vanuit Rotterdam bent u zo in onze dakkapellen showroom. Wij zitten namelijk in Hoogvliet wat vanuit Rotterdam in slechts een half uur met de auto te bereiken is. In onze showroom bent u van harte welkom voor een lekker kopje koffie, en een goed gesprek met een van onze ervaren adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de opties, mogelijkheden, en kosten.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Rotterdam

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Rotterdam

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

In Rotterdam een dakkapel vergunning nodig?

Een veelgestelde vraag is of er in Rotterdam een dakkapel vergunning nodig is. Voor de meeste, iets oudere huizen, is een dakkapel vergunning voor de achterzijde van de woning normaal gesproken niet nodig. Aan de voorkant of zijkant van de woning is een vergunning vaak wel nodig.

Via de website van het omgevingsloket kunt u zelf checken of u een vergunning nodig heeft.

Het aanvragen van de vergunning zelf kan bij de gemeente Rotterdam. Tegenwoordig kan alles online geregeld worden. Mocht u hulp hierbij nodig hebben, dan helpen wij u daar graag mee.

Mocht het blijken dat u geen vergunning krijgt, dan heeft Dakalux nog een paar prachtige alternatieven die zeker een aanbeveling verdienen. Dakalux heeft namelijk ook vergunningsvrije dakkapellen in haar collectie. Ook deze modellen bieden veel extra licht en veel extra ruimte. In onze showroom kunt u ze allemaal komen bewonderen!

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!