Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Laat een dakkapel in Rhoon plaatsen in 1 dag door Dakalux. De dakkapellen van Dakalux zijn van de beste kwaliteit met de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn niet alleen zeer duurzaam maar ook prachtig om te zien! Onze specialisten plaatsen vakkundig en snel in Rhoon en omstreken prefab dakkapellen van kunststof.

Kies voor een hoogwaardig kunststof dakkapel

Dakkapellen zijn er in hout en in kunststof. Hout kent een aantal nadelen, bijvoorbeeld dat ze elke 5 jaar opnieuw geschilderd moeten worden. Hout heeft ook een relatief korte levensduur in vergelijking tot kunststof. Daarom kiezen veel mensen in Rhoon voor een dakkapel van kunststof. 

Dakalux plaatst prefab kunststof dakkapellen welke in eigen fabriek gebouwd worden. Dakalux maakt alleen gebruik van de meest duurzame materialen om zodoende de kwaliteit te kunnen garanderen. Kunststof is kleurvast en verkleurd dus niet in de loop der jaren. Over 30 jaar is uw dakkapel in Rhoon dus nog even mooi als dat u hem aanschafte. 

In 1 dag een dakkapel in Rhoon laten plaatsen

In slechts 1 dag tijd kunnen wij een dakkapel in Rhoon plaatsen. De plaatsing verloopt vlot doordat wij alle instrumenten in huis hebben, van dakkapel specialisten tot aan een eigen hijskraan.

Nadat een opening in uw dak gemaakt is, wordt met behulp van een hijskraan de dakkapel naar de opening gebracht en gemonteerd. Dit doen wij slechts in enkele uren. Een Dakalux dakkapel is namelijk prefab en dat betekent dat hij al kant-en-klaar op maat in onze eigen fabriek is gebouwd. Het enige wat wij nog hoeven te doen is deze te bevestigen.

Afwerking en opties

Het voordeel van Dakalux is dat wij niet alleen dakkapellen in Rhoon plaatsen maar ook de volledige afwerking voor u kunnen verzorgen. Een wand stucen of schuifpanelen maken aan een schuine zijde behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Bij ons kunt u ieder detail aan de dakkapel zelf bepalen, van daktrim tot aan het profiel van de zijwanden, bijvoorbeeld een houtnerf. Elektrische rolluiken en insectenhorren hebben wij uiteraard ook.

Via onze website kunt u zelf heel eenvoudig een dakkapel samenstellen en de offerte direct naar uzelf toesturen. Allemaal gratis en vrijblijvend!

Bezoek onze showroom dichtbij Rhoon

Vanaf Rhoon bent u in slechts 29 minuten in onze showroom. Wij zitten namelijk in Hoogvliet en dat is vlakbij Rhoon. In onze showroom hebben wij niet alleen ervaren adviseurs, maar ook een heleboel verschillende daglichtoplossingen, van dakkapellen tot aan lichtstraten. In de showroom vindt u alle oplossingen die met licht en ruimte te maken hebben.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Rhoon

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Rhoon

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Vergunningsvrije dakkapellen

Een dakkapel vergunning is in een aantal gevallen nodig. Via het omgevingsloket kunt u zelf controleren of dit ook bij u het geval is. In de regel is het zo dat wanneer een dakkapel aan de achterkant van het huis geplaatst moet worden in Rhoon, er bij oudere woningen geen dakkapel vergunning nodig is. De aanvraag van de vergunning kunt u bij de gemeente Rhoon aanvragen.

Mocht er wel een vergunning nodig zijn, maar vanwege het bouwbesluit wordt deze niet toegewezen, dan kunt u altijd nog kiezen voor onze vergunningsvrije dakkapellen. Deze modellen vallen binnen de vergunningsvrije regelgeving, en bieden alsnog heel veel extra ruimte en licht. In onze showroom hebben wij ze allemaal opgesteld. Kom dus gerust een kijkje nemen!

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!