Dakkapel Poortugaal

Bent u op zoek naar een hoogwaardige dakkapel in Poortugaal? Dan bent u bij Dakalux aan het goede adres. Dakalux levert en plaatst top kwaliteit dakkapellen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Wij leveren namelijk maatwerk vanuit onze eigen fabriek. Een dakkapel in Poortugaal laten plaatsen kan bij ons binnen 1 dag!

Dakalux Dakkapel Poortugaal

Kies voor een kunststof dakkapel

Er zijn meerdere redenen om voor een Dakalux kunststof dakkapel te kiezen. Om te beginnen is kunststof een van de meest duurzame materialen, en behoud die zijn kleur. Om de 5 jaar schilderen, zoals bij hout, is bij kunststof niet van toepassing. Kunststof gaat bijzonder lang mee, en is in nagenoeg alle kleuren te verkrijgen. Zo sluiten onze kunststof dakkapellen altijd naadloos aan bij de stijl van uw woning, mede omdat je bij ons exact kunt bepalen hoe hij eruit moet gaan zien. In Portugaal kiest het overgrote deel van de mensen dan ook voor een kunststof dakkapel. 

Een prefab dakkapel

Onze dakkapellen zijn prefab, en dat betekent dat ze kant-en-klaar en op maat gemaakt uit onze fabriek komen. De prefab dakkapel wordt dus niet gebouwd op uw dak maar geplaatst. Prefab heeft meer voordelen. Zo vindt er in de fabriek een grondige controle plaats om de kwaliteit te garanderen en te waarborgen. Het plaatsen verloopt overigens een stuk sneller.

Hoe onze dakkapellen in Poortugaal worden geplaatst

Op de plek waar de dakkapel moet komen maken wij een opening in het dak. Vervolgens brengen wij met onze eigen hijskraan de dakkapel naar de opening toe, en monteren wij de dakkapel aan de woning. De klus gaat razendsnel omdat alles al van te voren is klaargemaakt en voorbereid. Binnen enkele uren is het dak weer waterdicht.

Opties, afwerking, en mogelijkheden

Dakalux bouwt en plaatst niet alleen dakkapellen in Poortugaal, maar kan ook zorgen voor een fraaie afwerking van de nieuwe kamer. Denk hierbij aan het stucen van de wanden, en het aftimmeren. Zelfs een schuifkast op maat kunnen wij bouwen om de ruimte optimaal te benutten. Zo kunt u nog meer halen uit de nieuwe (zolder) kamer. 

Een dakkapel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. Van type kozijn, tot aan het profiel van de kunststof rabatdelen. Ook elektrische rolluiken en insectenhorren hebben wij in diverse kleuren. Wij maken dus iets wat perfect aansluit op uw smaak, en de stijl van uw woning.

Op onze website vindt u een handige dakkapel calculator terug waarmee u inzicht krijgt in de mogelijkheden en in de kosten. Als u wilt kunt u direct de offerte naar uzelf toesturen. Dit kan bij ons allemaal geheel gratis en vrijblijvend.

Vanuit Poortugaal bent u zo in onze showroom

Onze showroom zit op slechts 7 minuten afstand met de auto van Poortugaal af. Daarom is het zeker slim om eens langs te komen om al onze daglichtoplossingen te komen bekijken.

Wij hebben alle oplossingen in huis om een ruimte lichter en ruimer te maken, van lichtstraten tot aan vergunningsvrije dakkapellen. Kom dus zeker een keer kijken!

Dakalux dakkapel showroom poortugaal

Dakkapel zonder vergunning

Voor een dakkapel is in Poortugaal in een aantal gevallen een vergunning nodig. Bij iets oudere woning is de vergunning voor het plaatsen aan de achterzijde van de woning meestal niet nodig. In alle andere gevallen vaak weer wel. Via het omgevingsloket kunt u eenvoudig controleren of u wel of geen dakkapel vergunning nodig heeft.

Mocht het blijken dat u een vergunning nodig heeft dan kunt u dit bij de gemeente van Poortugaal online aanvragen. Heeft u hulp nodig bij de aanvraag, dan helpen wij u graag.

Indien er geen vergunning verleend wordt, dan hebben wij meerdere interessante alternatieven. Zo heeft Dakalux bijvoorbeeld ook vergunningsvrije dakkapellen! Deze modellen kunt u in Poortugaal namelijk ook zonder vergunning laten plaatsen. Nieuwsgierig hoe deze eruit zien? Kom dan langs in onze showroom!