Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Een dakkapel laten plaatsen in Pernis laat u doen door Dakalux. Wij zijn ervaren in het plaatsen van dakkapellen in Pernis, mede omdat we dicht in de buurt zitten met onze showroom. Onze adviseur geeft u graag een rondleiding en helpt u met kiezen van de beste dakkapel. Bent u benieuwd naar de prijzen, dan kunt u gratis en vrijblijvend een online offerte opstellen via onze website.

Kunststof dakkapellen zijn populair

Wij merken dat steeds meer mensen een dakkapel van kunststof willen hebben. De meeste huizen hebben tegenwoordig dan ook een dakkapel van kunststof, en dit vinden wij ook niet zo vreemd. Wij werken met prefab dakkapellen, die een langere levensduur hebben dan houten dakkapellen, kleurvast zijn waardoor u niet meer om de vijf jaar opnieuw hoeft te verven en amper tot geen onderhoud nodig hebben. Alleen al door deze redenen willen steeds meer mensen een kunststof dakkapel.

Binnen één dag geplaatst

Wij kunnen uw dakkapel al plaatsen in slechts één dag. Dit komt omdat wij werken met prefab dakkapellen. Prefab betekent dat de dakkapel al kant-en-klaar in de fabriek wordt gemaakt, waardoor deze direct geplaatst kan worden wanneer de opening in uw dak is gemaakt. Ook het plaatsen doen wij volledig zelf, tot aan onze eigen hijskraan aan toe. Ook de montage wordt volledig door ons afgerond. Wij kunnen de afwerking doen door de dakkapel vast te timmeren, maar we kunnen ook zorgen voor extra toepassingen zoals het verwerken van een schuifwand voor extra opbergruimte.

Met of zonder vergunning in Pernis

Mocht je in Pernis een dakkapel willen plaatsen, dan kan er een vergunning gevraagd worden. In de meeste gevallen is een dakkapel aan de achterkant van uw huis vergunningsvrij. Mocht u een dakkapel aan de voor- of zijkant willen plaatsen, dan kan een vergunning wel vereist zijn. Indien u geen vergunning hiervoor krijgt, hebben wij voldoende alternatieve dakkapellen die wel zonder vergunning geplaatst kunnen worden. Onze opties zijn allemaal te bekijken in onze showroom.

Bezoek onze showroom vlakbij Pernis

In onze showroom kunt u al onze dakkapellen bekijken, eveneens al onze andere daglichtoplossingen, zoals lichtstraten, dakramen en -serres en meer. Alles is op maat te maken, zodat het ook bij uw woning past. Onze showroom ligt op 12 minuten van Pernis, in Rotterdam Hoogvliet. Hier wordt u graag te woord gestaan door onze adviseur.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Pernis

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Pernis

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Bereken zelf de prijs

U kunt zelf de prijs van de dakkapel berekenen via onze handige tool. Stel zelf uw offerte op zodat u meteen een goed beeld heeft van hoeveel de dakkapel u kan gaan kosten. Het gebruik van de offertetool is gratis en vrijblijvend, waardoor u goed kunt zien wat onze dakkapellen extra te bieden hebben ten opzichte van de concurrent.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!