Dakkapel Oud-Beijerland

Als u in Oud-Beijerland een hoogwaardig dakkapel wilt laten bouwen, dan bent u bij Dakalux aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service en op maat gemaakte mogelijkheden en resultaten. Wij maken onze dakkapellen in onze eigen fabriek en deze worden geplaatst door onze professionele vakmensen. Dit en nog veel meer terwijl u binnen één dag klaar kunt zijn.

Direct een gratis offerte ontvangen? Maak dan gebruik van onze dakkapel calculator.

dakkapel oud beijerland Dakalux

Kies ook voor een kunststof dakkapel

Het meest gekozen type dakkapel in Oud-Beijerland is gemaakt van kunststof. Dit komt omdat deze duurzaam zijn en daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij. Veel dakkapellen moeten iedere vijf jaar opnieuw geschilderd worden en dit is met een kunststof dakkapel verleden tijd. Kunststof is namelijk kleurvast en gaat een leven lang mee. Zelfs onder zwaar weer, van veel regenval tot flinke hagel, blijft de dakkapel zijn kwaliteit en uitstraling behouden.

Uw dakkapel laten plaatsen

Wij beschikken over alles om uw dakkapel in Oud-Beijerland snel en professioneel te kunnen plaatsen en monteren. Zo hebben we alle vakmensen die nodig zijn in dienst en zelfs een hijskraan hoeven we niet van een derde partij te huren. Wij kunnen dus alles zelf. 

Onze werkmethode is simpel. We maken de benodige opening in het dak, plaatsen vervolgens met onze hijskraan de prefab dakkapel over de opening en monteren deze. Binnen enkele uren is de klus geklaard. Onze dakkapellen zijn al kant en klaar in de fabriek gebouwd en kunnen daardoor ook snel geplaatst worden door ons vakteam.

 Naast het plaatsen van de dakkapel kunnen wij ook de afwerking verfijnen, zodat deze er ook aan de binnenkant goed uitziet. Onder deze opties horen bijvoorbeeld de wand aanhelen, stuken en zelfs een inbouwkast maken om de extra ruimte in de kamer optimaal te kunnen gebruiken. In de gratis calculator vindt u alle opties en mogelijkheden terug.

Een vergunning is soms nodig

Om een dakkapel te plaatsen kunt u in Oud-Beijerland een vergunning nodig hebben. Dit betreft in de meeste gevallen dakkapellen die worden geplaatst aan de voor- of zijkant van uw woning. De regelgeving is voor de achterkant van de woning een stuk soepeler. Ook zijn de regels voor een vergunning veel strenger bij nieuwbouwwoningen dan bij oudere huizen.

Niet iedere situatie is hetzelfde. U kunt daarom op de website van het omgevingsloket kijken of u wel of niet een vergunning nodig hebt. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan kunt u deze aanvragen bij de gemeente van Oud-Beijerland. Mocht u daar hulp bij nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Voor dakkapellen waar geen vergunning voor nodig is bent u bij Dakalux aan de juiste plaats. Wij hebben speciale dakkapellen die vergunningsvrij geplaatst kunnen worden. Zo kunt u zonder zorgen een dakkapel laten plaatsen in Oud-Beijerland. Alle soorten dakkapellen zijn ook terug te vinden in onze showroom.

Dakalux oud-beijerland dakkapellen

Neem een kijkje in onze showroom

Wilt u vooraf weten hoe een dakkapel eruit kan komen te zien, voordat u deze laat plaatsen? Dan kunt u in onze showroom komen kijken naar de verschillende opties die wij te bieden hebben. Onze showroom is gevestigd in Hoogvliet, op ongeveer 25 minuten afstand van Oud-Beijerland. Naast gewoon rondkijken kunnen onze adviseurs u ook helpen met het beantwoorden van uw vragen en assistentie bieden om te bepalen wat het verschil tussen de dakkapellen is en welke mogelijkheden deze hebben. Zo komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Voor de prijzen van de dakkapellen kunt u ook via onze website gebruik maken van onze handige tool, waarmee u zelf een offerte kunt opvragen. U weet dan direct wat een dakkapel in Oud-Beijerland kost en wat er allemaal mogelijk is voor welke prijs.