Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Zoekt u in Nissewaard een dakkapel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Dakalux levert dakkapellen op maat van de hoogste kwaliteit. Wij plaatsen in slechts 1 dag tijd een dakkapel in Nissewaard en omgeving. 

Wilt u liever vooraf onze dakkapellen bekijken, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom welke op een afstand van slechts 3,5 km ligt vanaf Nissewaard.

De meeste mensen kiezen voor een kunststof dakkapel

De meeste mensen kiezen in Nissewaard voor een dakkapel van kunststof omdat deze meer voordelen biedt dan een model van hout. Kunststof is namelijk onderhoudsvrij en hoeft bijvoorbeeld niet om de 5 jaar opnieuw geschilderd te worden. Kunststof gaat lang mee en dat maakt het een goede investering. Bovendien zijn de materialen kleurvast en kunt u kiezen uit verschillende mooie kleuren. Zelfs een houtnerf patroon behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een model dat perfect aansluit bij uw woning.

Dakkapellen van topkwaliteit

De dakalux dakkapellen zijn van topkwaliteit, en worden bovendien in onze eigen fabriek gemaakt. Dakalux staat voor hoogwaardige materialen met een hoge isolatiewaarde. Zo bent u verzekerd van een goed eindproduct waar u jarenlang plezier van heeft.

De dakkapellen worden op maat gemaakt, en daarbij kunt u ook zelf bepalen hoe hij er precies uitziet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dakkapel van 175cm hoog in plaats van 150cm hoog waarmee u nog meer ruimte wint. Daarnaast kunt u ook kiezen voor glasroedes, een luxe dakrand, of een andere daktrim. Op die manier kunnen wij de dakkapel perfect aan laten sluiten bij uw wensen en bij uw woning in Nissewaard.

Plaatsen kan in 1 dag tijd

Een dakkapel laten plaatsen in Nissewaard kan in 1 dag tijd. Onze dakkapellen zijn namelijk prefab, en worden in de fabriek al kant en klaar gemaakt. Daarna is het een kwestie van een opening maken in uw dak en de dakkapel bevestigen. 

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om de dakkapel aan de binnenzijde af te laten werken. Zo kunnen wanden aangeheeld worden, of worden gestuct. Schuifwandkasten kunnen wij ook bouwen zodat u er tegelijkertijd meer opbergruimte bij krijgt. Alle mogelijkheden vindt u in onze gratis dakkapel offerte module op de website. U krijgt tevens direct te zien wat het kost.

Onze showroom is vlakbij Nissewaard

Veel mensen zien liever vooraf hoe een dakkapel eruit ziet, en bij ons kan dat! Hiervoor hebben een uitgebreide showroom met complete dakkapellen. In 7 minuten tijd bent u van Nissewaard bij onze dakkapellen showroom. Zonder afspraak bent u ook welkom. Kom daarom gerust bij ons langs.

 

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Nissewaard

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Nissewaard

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

 

Dakkapel vergunning nodig in Nissewaard?

Wie in Nissewaard een dakkapel wilt laten plaatsen krijgt soms te maken met een vergunning. Wanneer u aan de achterkant van de woning een dakkapel wilt laten plaatsen in Nissewaard, dan is er in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Aan de voorkant of zijkant van de woning is vaak wel een vergunning nodig. Wij kunnen helpen bij het aanvragen van deze vergunning, maar u kunt dit uiteraard ook zelf doen.

Mocht het blijken dat u een vergunning nodig heeft, maar niet krijgt, dan hebben wij ook vergunningsvrije dakkapellen waaruit u kunt kiezen. Deze modellen doen nauwelijks onder voor de modellen waar wel een vergunning voor nodig is, en ook die ziet u in onze showroom.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!