Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Dakkapel Nieuw-Beijerland

Dakkapel Nieuw-Beijerland

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw huis in Nieuw-Beijerland? Dan bent u bij Dakalux aan het juiste adres. Onze grote showroom zit vlakbij Nieuw-Beijerland, waar alle verschillende soorten dakkapellen te bezichtigen zijn. Daarnaast hebben we ook andere oplossingen voor meer daglicht in huis, zoals lichtstraten, lichtkoepels en dakramen.

Bent u van plan een dakkapel of andere daglichtoplossing aan te schaffen in Nieuw-Beijerland en kiest u graag voor kwaliteit en duurzaamheid? Met onze gratis dakkapel calculator rekent u direct de prijs uit, en kunt een vrijblijvende offerte naar uzelf toesturen. 

Kies voor een kunststof dakkapel

In Nieuw-Beijerland is een dakkapel gemaakt van kunststof het meest populair. Dit is ook niet zo gek, want kunststof dakkapellen bieden de meeste voordelen. Zo hoeven dit soort dakkapellen niet om de zoveel jaar opnieuw geschilderd te worden en zijn deze dakkapellen een stuk duurzamer dan traditionele materialen zoals hout. Kunststof dakkapellen gaan dus langer mee en zijn hierdoor een betere investering.

Dakalux maakt de kunststof dakkapel op maat, waardoor u zelf kunt bepalen hoe deze eruit komt te zien. Dit gaat bijvoorbeeld om de kleur van het dakkapel, de afwerking van zowel de binnenkant als buitenkant en nog veel meer. Alles wordt vervaardigd in onze eigen fabriek waarbij het fabricageproces onderworpen wordt aan zeer strenge kwaliteitseisen.

Snel een dakkapel laten bouwen

Wij van Dakalux maken uw dakkapel in Nieuw-Beijerland snel en plaatsen deze in zo kort mogelijke tijd. Dit komt onder andere omdat wij werken met prefab dakkapellen. Deze worden gemaakt in onze eigen fabriek en kunnen dan volledig afgemaakt vervoerd worden. Vervolgens maken we een opening in het dak en plaatsen we het dakkapel met uiterste precisie op de juiste plek. Dit proces neemt in totaal slechts een dag in beslag, inclusief de afwerking, en de nieuwe dakkapel kan na montage direct in gebruik worden genomen.

Naast het alleen plaatsen en monteren van de dakkapel kunnen wij ook de volledige zolderkamer afwerken. Onder deze afwerking horen het aanhelen en stuken van de wanden, en het maken van schuifwandkasten, die kunnen zorgen voor meer opbergruimte. In onze calculator vindt u terug wat er allemaal mogelijk is en wat de eventuele kosten voor deze werkzaamheden zijn.

Wij doen alles zelf

Dakalux heeft een eigen fabriek waarin alle dakkappelen en daglichtoplossingen worden gemaakt. Hierdoor kunnen wij altijd achter onze hoogwaardige kwaliteit staan. Ook de plaatsing van uw dakkapel gebeurt door onze eigen specialisten, die vakkundig te werk gaan zodat u nog lang van uw dakkapel in Nieuw-Beijerland kunt genieten.

Wij kunnen de dakkapel bouwen precies zoals u dat wilt hebben. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan waardoor u kunt kiezen wat het beste in uw situatie is. Door zelf uit de mogelijkheden te kunnen kiezen weet u zeker dat uw wensen vervuld kunnen worden en dat u een eindresultaat krijgt waar u ook echt op gehoopt had.

 

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Nieuw-Beijerland

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Nieuw-Beijerland

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Kom bij ons langs

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden of wilt u weten hoe uw dakkapel eruit kan komen te zien? Kom dan langs bij ons in de showroom. Dakalux heeft een zeer grote showroom waarin alle dakkapellen en daglichtoplossingen te bekijken zijn.

Wij zitten in Rotterdam Hoogvliet, op slechts 35 minuten van Nieuw-Beijerland vandaan. Hier kunt u de dakkapellen en andere daglicht oplossingen komen bekijken en kunnen onze adviseurs u helpen met alle vragen die u heeft. U bent altijd bij ons van harte welkom, ook zonder afspraak.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!