Dakkapel Maassluis

In Maassluis een dakkapel op uw dak laten plaatsen? Bij Dakalux bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij bouwen en leveren topkwaliteit dakkapellen voor iedere woning in Maassluis.

U kunt tevens een bezoekje brengen aan onze showroom. Wij zitten namelijk vlakbij Maassluis. In 20 minuten bent u in onze showroom. U kunt met en zonder afspraak langskomen. Wij leiden u graag rond.

Bereken online de prijs via onze gratis dakkapel calculator.

Dakalux Dakkapel Maassluis

Een dakkapel op maat gebouwd

Dakalux levert maatwerk en topkwaliteit. Zodoende kunt u een dakkapel perfect laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Onze prefab dakkapellen zijn van kunststof en dat betekent dat u geen omkijken meer heeft naar onderhoud. Kunststof is onderhoudsvrij en kleurvast. Schilderen is niet nodig en houtrot behoort tegelijkertijd tot het verleden.

Onze maatwerk dakkapellen worden prefab gebouwd in de Dakalux fabriek. Ze komen dus kant en klaar uit de fabriek en kunnen direct geplaatst worden. In de fabriek zijn er strenge kwaliteitscontroles waardoor wij de topkwaliteit kunnen waarborgen. 

De looks van uw dakkapel kunt u bij ons helemaal zelf bepalen. Vindt u een houtnerf mooi, en wilt u een speciale sierrand? Alles is bij ons mogelijk, want wij bouwen kwaliteit op maat.

Een dakkapel wordt snel geplaatst in Maassluis

Omdat onze dakkapellen prefab zijn kunnen wij een dakkapel in Maassluis snel plaatsen. Het plaatsen is altijd dezelfde dag gebeurt, en daardoor kunt u snel de nieuwe kamer of zolderkamer in gebruik nemen en genieten van het extra licht en ruimte. 

Optioneel kunt u bij ons ook kiezen voor een fraaie afwerking. Wanden stucen of het bouwen van schuifpanelen aan schuine wanden is geen enkel probleem. Op die manier kunt u de ruimte nog efficiënter benutten.

Dakkapel vergunning in Maassluis nodig?

Een dakkapel vergunning is in Maassluis niet altijd nodig, maar dit hangt af van waar de dakkapel geplaatst wordt, en van het bouwbesluit. Een dakkapel laten plaatsen in Maassluis mag bijna altijd zonder vergunning mits deze aan de achterzijde van de woning wordt gemonteerd. Voor de zijkant en voorkant gelden er andere regels. Dan is een vergunning vaak wel weer nodig. Via het omgevingsloket kunt u nagaan of er een vergunning nodig is.

Mocht het zo zijn dat er geen vergunning door de gemeente Maassluis wordt verleent dan kunt u uitwijken naar onze vergunningsvrije dakkapellen. Deze modellen vallen binnen de regelgeving, en bieden ook bijzonder veel ruimte en licht. Wij hebben dus altijd een daglichtoplossing voor u!

Dakalux maassluis

Dakkapellen showroom vlakbij Maassluis

In slechts 20 minuten van Maassluis bent u in onze dakkapellen showroom. In de showroom hebben wij alle denkbare daglichtoplossingen opgesteld zodat u ze kunt komen bewonderen. Wij hebben tevens lichtstraten, dak serres en dakramen. Onze adviseur leidt u graag rond, met en zonder afspraak.

Dakalux dakkapellen Maassluis