Dakkapel Hoogvliet

In Hoogvliet een Dakkapel laten plaatsen? Onze Dakalux dakkapellen zijn van topkwaliteit en worden in eigen fabriek gemaakt. De prefab dakkapellen zijn van kunststof en kunnen in 1 dag worden geplaatst. U kunt zelf eenvoudig de kleur en afwerking bepalen. Wij maken hem op maat, precies zoals u hem graag hebben wilt.

Dakalux dakkapel hoogvliet

Kunststof is onderhoudsarm

Tegenwoordig, en vooral in Hoogvliet, kiest men voor een kunststof dakkapel. Kunststof heeft veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo zijn de materialen zeer duurzaam, kleurvast, en onderhoudsarm. Schilderen behoort tot het verleden. Het enige waar u nog omkijken naar hebt is wellicht een jaarlijkse schoonmaak, maar dat is aan uzelf.

Hoe gaat de plaatsing in zijn werk?

Als eerst wordt er een opening in het dak gemaakt. Vervolgens wordt de prefab dakkapel met een hijskraan de lucht in gehesen, en bevestigd aan uw dak. De Dakalux dakkapel staat al kant en klaar op de grond en hoeft dus alleen gemonteerd te worden. Zo kunnen wij in 1 dag een dakkapel in Hoogvliet plaatsen.

Is er een vergunning nodig in Hoogvliet voor een dakkapel?

Een veelgestelde vraag is: “Is er een vergunning nodig voor een dakkapel in Hoogvliet?”. Het antwoord hangt af van aan welke kant u de dakkapel wilt laten plaatsen. In negen van de tien gevallen is een vergunning niet verplicht wanneer de plaatsing aan de achterzijde van de woning gebeurt. Aan de voorkant of zijkant van de woning is een ander verhaal. Daar is in de meeste gevallen wel een dakkapel vergunning verplicht in Hoogvliet.

hoogvliet dakkapel

Vergunningsvrije dakkapellen

Mocht er geen goedkeuring worden afgegeven voor een vergunning, dan kunt u altijd uitwijken naar onze vergunningsvrije dakkapellen. De vergunningsvrije varianten kunnen op nagenoeg ieder type woning geplaatst worden omdat ze minder ver buiten het dak uitsteken dan de normale prefab dakkapel. Ondanks dat levert onze vergunningsvrije daglicht oplossing meer ruimte en licht op dan u denkt. 

Kom kijken in onze dakkapellen showroom in Hoogvliet

U kunt alle dakkapellen zelf in Hoogvliet komen bezichtigen want wij hebben een flinke showroom. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, plaatsingskosten, levertijden, en variaties. Direct een prijs weten voor een Dakkapel Hoogvliet? Bereken de prijs dan via onze slimme dakkapel calculator.

Meer dan alleen daglicht oplossingen

Bij Dakalux kunt u veel meer dan een dakkapel kopen in Hoogvliet. Ook de afwerking aan de binnenzijde kunnen wij compleet verzorgen. Denk hierbij aan aftimmeren, stuccen, en het plaatsen van schuifpanelen waardoor u tegelijkertijd meer opbergruimte erbij krijgt. Ook het afvoeren van het afval kunt u aan ons overlaten.

dakserre van dakalux

Wie is Dakalux

Dakalux is een fabrikant van daglichtoplossingen waaronder dakkapellen. Dakalux zit zelf gevestigd in Hoogvliet Rotterdam. Wij zitten dus vlakbij, en dan biedt een aantal voordelen. Zo zijn de kosten lager omdat wij ons niet ver hoeven te verplaatsen. Hierdoor bent u goedkoper uit voor een daglichtoplossing. Bovendien leveren wij alleen topkwaliteit die zonder zorgen zeer lang meegaat.