Dakkapel Hellevoetsluis

Een dakkapel in Hellevoetsluis laten plaatsen?
Kies dan voor Dakalux!

Wij plaatsen regelmatig in Hellevoetsluis dakkapellen. Dit komt doordat wij dicht in de buurt zitten, en u snel en gemakkelijk een kijkje kunt nemen in onze showroom. Onze adviseur leidt u graag rond. Wilt u een gratis dakkapel offerte? Dan kunt u deze eenvoudig opvragen via onze website.

Dakalux Dakkapel Hellevoetsluis

Veel mensen kiezen voor een kunststof dakkapel

Bij het kiezen van een nieuw dakkapel kiezen veel mensen voor een kunststof dakkapel. De meeste huizen in Hellevoetsluis hebben tegenwoordig een kunststof dakkapel, wat ook wel prefab genoemd wordt. Het biedt namelijk een aantal interessante voordelen ten opzichte van een dakkapel van hout. Denk hierbij aan een zeer lange levensduur, kleurvaste materialen, en nagenoeg geen onderhoud. Hout moet bijvoorbeeld iedere 5 jaar geschilderd worden, en dat is bij kunststof niet nodig.

Binnen 1 dag op uw dak geplaatst

Een dakkapel plaatsen in Hellevoetsluis kunnen wij in slechts 1 dag. Het plaatsen gaat vrij vlot doordat wij werken met prefab dakkapellen. Terwijl wij een opening in uw dak maken, wordt het kant-en-klare (prefab) dakkapel bevestigd aan onze eigen hijskraan. Vervolgens wordt het dakkapel omhoog gehezen en monteren wij deze aan uw woning. Afhankelijk van uw keuze wordt de binnenruimte afgewerkt of afgetimmerd. Zelfs het plaatsen van een efficiënte schuifwand behoort tot de mogelijkheden, net als het stucen van een wand.

In Hellevoetsluis een dakkapel vergunning nodig?

In Hellevoetsluis is met name een dakkapel vergunning nodig wanneer het dakkapel aan de voorzijde van de woning geplaatst moet worden, of aan de zijkant. Een dakkapel aan de achterkant van huis is normaliter vergunningsvrij.

Mocht er geen vergunning worden afgegeven voor uw woning in Hellevoetsluis, dan kunt u altijd uitwijken naar een dakkapel die vergunningsvrij is. Wij hebben meerdere vergunningsvrije dakkapellen welke een zeer goed alternatief zouden kunnen zijn. Kom langs in onze showroom om ze allemaal te bewonderen!

dakkapel hellevoetsluis

Dakkapel showroom vlakbij Hellevoetsluis

Onze dakkapel showroom is niet ver van Hellevoetsluis. Dakalux zit namelijk in Hoogvliet, en dat ligt een kleine 12 km van Hellevoetsluis af. Met de auto bent u er in 12 minuten. Kom gerust dus eens langs. Wij staan u graag te woord.

Bij Dakalux kunt u meer dan alleen een dakkapel kopen

Dakalux heeft alle denkbare daglichtoplossingen, en die kunt u allemaal in onze showroom komen bekijken. Alles kunnen wij voor u op maat maken in onze eigen fabriek. U kunt bij ons ook terecht voor lichtstraten, dakramen, dakserres, en nog heel veel meer.

dakraam en dakserre Dakalux

Bereken zelf de dakkapel prijs

Veel mensen willen graag vooraf weten wat een dakkapel kost, en dit vergelijken met andere aanbieders. Om die reden hebben wij een gratis dakkapel offerte tool op onze website staan zodat u direct kunt zien wat het u gaat kosten. 

Wilt u weten hoe de Dakalux dakkapellen eruit zien, en waarmee ze zich onderscheiden van de rest? Dat laten we u graag zien in onze showroom. Vanaf Hellevoetsluis bent u er zo.