Dakkapel Heenvliet

Een dakkapel laten plaatsen in Heenvliet? Dan kiest u voor Dakalux dakkapellen. Bij Dakalux vindt u alle vormen van daglichtoplossingen gemaakt van de beste kwaliteit. Deze worden gemaakt in onze eigen fabriek. De prefab dakkapellen kun je naar eigen invulling aanpassen en de dakkapel wordt in slechts één dag gebouwd. Wij werken uiterst precies en leveren alleen de hoogste kwaliteit. Wij blijven onszelf dan ook controleren om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren die u van ons gewend kunt zijn. Nieuwsgierig geworden, maak dan gebruik van onze calculator tool om de prijs te bepalen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dakalux dakkapel donkergrijs antraciet plat dak

Onze prefab dakkapellen

Prefab kunststof dakkapellen zijn in Heenvliet erg gewild. Prefab betekent dat de dakkapel kant-en-klaar in onze fabriek wordt gemaakt. Hierdoor besparen we veel tijd tijdens het maken en het plaatsen. We hebben gekozen voor kunststof omdat kunststof duurzaam en onderhoudsvrij is. Kunststof kan in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, waardoor de dakkapel echt bij uw huis kan passen. Opnieuw schilderen is dan onnodig. Ook als je liever een houtnerf wilt hebben is dit mogelijk. Wij leveren maatwerk, zelfs met prefab dakkapellen, waardoor we de dakkapel echt op uw huis aan kunnen sluiten. Of u nu woont in een nieuwbouwwoning of een ouder pand.

Binnen één dag geplaatst

Omdat wij met prefab dakkapellen werken, kunnen wij de dakkapel snel plaatsen. We hoeven alleen een opening in uw dak te maken dat groot genoeg is en de dakkapel op zijn plaats vast te maken. Wij hebben alle kennis, kunde en machines tot onze eigen beschikking, waardoor we al binnen één dag klaar kunnen zijn met de montage van uw dakkapel.

Snel werken houdt bij ons niet in dat we het maar snel afraffelen. Zo heeft u de mogelijkheid om de afwerking van de dakkapel ook door ons te laten doen. Wij kunnen zorgen voor een mooie afwerking van uw zolderkamer, van het stuken van de wanden tot het bouwen van extra kastruimte, met schuifdeuren om de nieuwe ruimte alleen nog maar optimaler te kunnen gebruiken.

Vergunning nodig in Heenvliet

In Heenvliet kan het mogelijk zijn dat u een vergunning nodig heeft om uw dakkapel te laten plaatsen. In de meeste gevallen hoeft dit niet, vooral als u de dakkapel aan de achterzijde van uw huis wil laten plaatsen. Mocht u de dakkapel aan de voor- of zijkant willen plaatsen, dan kan een vergunning in sommige gevallen wel noodzakelijk zijn. Om erachter te komen of dit voor uw dakkapel ook geldt kunt u via het omgevingsloket terugvinden of de gemeente Heenvliet een vergunning vereist. Mocht u geen vergunning krijgen om uw dakkapel te plaatsen zoals u dat wilt, dan hebben wij voldoende opties voor vergunningsvrije dakkapellen die wel zonder vergunning geplaatst mogen worden. Al deze dakkapellen zijn te bezichtigen in onze showroom.

dakkapel plaatsen hijskraan Dakalux

Bezoek onze showroom vlakbij Heenvliet

In Rotterdam Hoogvliet vindt u onze grote showroom, waar al onze daglichtoplossingen te vinden zijn. Onze adviseur leidt u graag rond en helpt u graag met al uw vragen. Of u nu een dakkapel of een lichtstraat of dakserre wilt hebben. U bent van harte welkom in onze showroom, op nog geen 20 minuten rijden van Heenvliet.