Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Bent u op zoek naar een dakkapel van de hoogste kwaliteit, dan kunt u terecht bij Dakalux. Dakalux staat voor kwaliteit en service, welke goed naar voren komen door hoe wij te werk gaan. Van de mogelijkheden voor uw dakkapel tot een mooie afwerking. Wij maken de dakkapellen in onze eigen fabriek en plaatsen de dakkapel zelf, met alleen de meest ervaren professionals. Hierdoor kunt u dezelfde dag nog gebruik maken van uw dakkapel.

Bereken hier direct de prijs

Waarom kiezen voor een kunststof dakkapel

De meeste mensen kiezen voor een dakkapel gemaakt van kunststof. Dit is ook niet zo vreemd, aangezien kunststof dakkapellen een stuk duurzamer zijn en veel minder onderhoud vergen dan een traditioneel houten dakkapel. Kunststof is ook kleurvast, waardoor de kleur na jaren nog steeds niet is vervaagd. Elke vijf jaar de dakkapel opnieuw verven is niet meer van deze tijd. Tot slot is kunststof goed bestand tegen zware neerslag, van regen tot hagel.

Dakkapel in Geervliet laten plaatsen

Wij hebben alles in huis om uw dakkapel zo snel mogelijk op te kunnen leveren. Van het materiaal tot de vakkennis en zelfs de hijskraan om de dakkapel op zijn plaats te tillen hebben wij zelf. Ons team bevestigt de dakkapel meteen op zijn plek, waardoor de hele klus slechts een paar uurtje in beslag kan nemen. Dan alleen nog afwerken en je dakkapel is klaar.

Goed afwerken doen wij wel

Ons werk houdt niet op bij het opleveren van een dakkapel. Wij kunnen ook zorgen voor een goede afwerking van met name de binnenzijde van uw dakkapel. Onder deze afwerking kunt u denken aan het stuken van de wanden en het in laten bouwen van een inbouwkast, waardoor u meteen de extra ruimte goed kunt gebruiken.

Ook deze zaken kunt u in de rekenmodule aangeven en direct berekenen! Zo heeft u vooraf een zeer nauwkeurige prijsindicatie.

Vergunning nodig in Geervliet

Heeft u een vergunning nodig om in Geervliet een dakkapel te laten plaatsen? Dit hangt af van een aantal punten. Mocht u een dakkapel willen plaatsen aan de achterkant van uw woning en is deze woning ook al iets ouder, dan kunt u meestal zonder vergunning aan de slag. In sommige gevallen kunnen dakkapellen aan de voorkant of zijkant van uw woning wel een vergunning nodig hebben. Vooral voor nieuwbouwwoningen, want hier gelden extra strenge regels voor.

Mocht u willen weten of u wel of niet een vergunning nodig heeft, dan kunt u in het omgevingsloket van Geervliet kijken of dit het geval is. Mocht u inderdaad een vergunning nodig hebben, dan kunnen wij helpen met de aanvraag bij de gemeente. Mocht u dan alsnog geen vergunning van de gemeente krijgen, dan hebben wij nog steeds voldoende dakkapellen ter beschikking waar geen vergunning voor nodig is. Hoe deze vergunningsvrije dakkapellen eruit kunnen zien kunt u bekijken in onze showroom.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Geervliet

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Geervliet

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Kom langs in onze showroom vlakbij Geervliet

Mocht u inspiratie op willen doen, willen weten wat de mogelijkheden zijn of advies in willen winnen bij een professional, dan kunt u ook naar onze showroom komen. Op een goed kwartier rijden vanuit Geervliet kunt u onze showroom in Rotterdam Hoogvliet bezoeken en advies krijgen van een van onze adviseurs. Hierdoor kunt u exact weten waar u op kunt vertrouwen en hoeft u niet van een koude kermis thuis te komen.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!