Dakkapel Dordrecht

In Dordrecht een dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor de hoge kwaliteit dakkapellen van Dakalux! Wij onderscheiden ons in kwaliteit, mogelijkheden, afwerking, en service. Onze dakkapellen worden in eigen fabriek vervaardigd en door specialisten vakkundig geplaatst. In Dordrecht plaatsen wij een dakkapel in slechts 1 dag tijd.

Dakalux Dakkapel Dordrecht

Een kunststof dakkapel wordt het meest gekozen

Een kunststof dakkapel wordt in Dordrecht het meest gekozen. Kunststof dakkapellen zijn namelijk een stuk duurzamer, en bovendien onderhoudsvrij. De 5-jaarlijkse schilderbeurt behoort tot de verleden tijd. Kunststof is namelijk een kleurvast materiaal dat oneindig lang meegaat. De kwaliteit die wij inzetten bij het vervaardigen van een dakkapel is ook bestand tegen een flinke hagelbui.

Dakkapel Dordrecht laten plaatsen

Alle tools om snel en vakkundig een dakkapel in Dordrecht te plaatsen hebben wij in huis, van vakmannen tot aan een hijskraan. Wij beginnen met een opening te maken in het dak. Vervolgens brengen wij met behulp van onze hijskraan de dakkapel naar de opening toe, en monteren wij hem. Vaak is dit een klus van enkele uren. Ook bij regenachtig weer hoeft u zich dus beslist geen zorgen te maken. Onze dakkapellen zijn prefab en kant-en-klaar op maat gemaakt.

Keurig laten afwerken behoort ook tot de opties

Wij plaatsen in Dordrecht niet alleen een dakkapel, maar zorgen ook (optioneel) voor een fraaie afwerking aan de binnenzijde. Zo kunnen wij de wanden aanhelen en stucen, of zelfs een mooie inbouwkast maken zodat u optimaal kunt profiteren van de extra ruimte die u erbij heeft gekregen. 

Bekijk onze dakkapellen in de showroom, vlakbij Dordrecht

Voor wie het belangrijk vind hoe een dakkapel er daadwerkelijk uitziet, en geen verrassing achteraf wil, kan in onze showroom naar verschillende soorten dakkapellen komen kijken. Onze showroom zit in Hoogvliet wat ongeveer 19 minuten met de auto is vanaf Dordrecht. Onze ervaren adviseurs beantwoorden alle vragen, en leggen graag uit wat de verschillen en de mogelijkheden zijn. Zo weet u precies wat u krijgt, zonder verrassingen achteraf.

Dakalux

Via onze website is tevens heel eenvoudig een dakkapel offerte op te vragen zonder dat u daar op hoeft te wachten. U krijgt direct te horen wat een dakkapel Dordrecht kost!

Dakkapel vergunning in Dordrecht nodig?

Of in Dordrecht een dakkapel vergunning nodig is hangt af van een aantal factoren. Bij wat oudere huizen, aan de achterzijde van de woning, is normaal gesproken geen dakkapel vergunning nodig. Voor de zijkant of voorkant van de woning is vaak wel een vergunning nodig, maar er zijn enkele uitzonderingen. Betreft het een nieuwbouwwoning, dan is de regelgeving vaak iets strenger. 

Op de website van het omgevingsloket kunt u controleren of u wel of geen vergunning nodig heeft.

Mocht er een vergunning nodig zijn, dan kunt u deze aanvragen bij gemeente Dordrecht. Wij kunnen u daarbij helpen indien nodig.

Mocht u geen vergunning krijgen, dan kunt u alsnog kiezen voor Dakalux. Wij hebben namelijk ook voor Dordrecht een dakkapel die vergunningsvrij is. Zo kunt zonder vergunning in Dordrecht een dakkapel van Dakalux laten plaatsen. Ook vergunningsvrije dakkapellen vindt u in onze showroom. Zeker een reden om eens een kijkje te komen nemen dus.