Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

In Delft een Dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor een Dakalux dakkapel. Dakalux daglichtoplossingen zijn van topkwaliteit en worden bovendien in eigen fabriek vervaardigd. Onze prefab dakkapellen zijn van kunststof en worden in slechts 1 dag geplaatst. De kleur en de afwerking bepaalt u eenvoudig zelf. Alles wordt gebouwd tot op de centimeter nauwkeurig en onderworpen aan een strenge kwaliteitsinspectie. Zo krijgt u altijd een kwaliteitsproduct geleverd.

Via onze dakkapel calculator kunt u direct de prijs berekenen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Prefab – kunststof dakkapellen

Veel mensen in Delft kiezen voor een prefab – kunststof dakkapel. Prefab betekent dat de dakkapel in de fabriek al is gebouwd, en dat scheelt veel tijd bij het plaatsen. Het materiaal kunststof is bijzonder duurzaam en onderhoudsvrij. Kunststof is een kleurvast materiaal welke in nagenoeg iedere kleur te verkrijgen is. Schilderen behoort daarmee tegelijkertijd tot het verleden. De kunststofdelen zijn bovendien leverbaar met een houtnerf structuur indien u dat mooi vindt. Omdat alles bij ons maatwerk is, is ook werkelijk alles mogelijk. Zo sluit een dakkapel altijd perfect aan bij uw woning in Delft, van bestaande bouw tot aan nieuwbouw.

Snelle plaatsing in Delft

Onze dakkapellen zijn prefab, en dus al kant en klaar. Het enige wat er nog moet gebeuren is een opening maken in het dak, en het dakkapel monteren. Omdat wij beschikken over onze eigen hijskraan zijn wij ook niet afhankelijk van derden die het proces kunnen vertragen. In 1 dag is de klus bij ons geregeld!

Afgewerkt tot in de puntjes

Optioneel kunt u kiezen voor een fraaie afwerking van de kamer of zolderkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het stucen van de wanden, of het laten bouwen van een kast met schuifdeuren aan de schuine zijde om de ruimte nog optimaler te benutten.

Dakkapel vergunning gemeente Delft

In Delft is er in een aantal gevallen een dakkapel vergunning nodig, maar in een aantal gevallen ook weer niet. Een dakkapel aan de achterzijde van de woning is in de regel vergunningsvrij. In een enkel geval geldt dat ook voor de voorkant of zijkant van de woning. Via het omgevingsloket kunt u achterhalen of een vergunning bij uw woning in Delft benodigd is.

Mocht de gemeente Delft geen vergunning verlenen, dan kun u altijd nog een vergunningsvrij dakkapel kiezen. Ook de vergunningsvrije modellen zorgen voor een flinke toename aan ruimte en licht. In onze showroom kunt u ze allemaal komen bekijken.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Delft

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Delft

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Bezoek onze dakkapellen showroom vlakbij Delft

In minder dan 27 minuten tijd, vanaf Delft, kunt u onze dakkapellen Showroom in Hoogvliet (Rotterdam) komen bezoeken. In onze showroom hebben wij alle daglichtoplossingen opgesteld die u kunt komen bewonderen. Onze adviseurs leiden u graag rond en vertellen u alles wat u maar wilt weten. Naast dakkapellen hebben wij ook lichtstraten en dakserres.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!