Dakkapel Delft

In Delft een Dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor een Dakalux dakkapel. Dakalux daglichtoplossingen zijn van topkwaliteit en worden bovendien in eigen fabriek vervaardigd. Onze prefab dakkapellen zijn van kunststof en worden in slechts 1 dag geplaatst. De kleur en de afwerking bepaalt u eenvoudig zelf. Alles wordt gebouwd tot op de centimeter nauwkeurig en onderworpen aan een strenge kwaliteitsinspectie. Zo krijgt u altijd een kwaliteitsproduct geleverd.

Via onze dakkapel calculator kunt u direct de prijs berekenen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dakalux Dakkapel Delft

Prefab - kunststof dakkapellen

Veel mensen in Delft kiezen voor een prefab – kunststof dakkapel. Prefab betekent dat de dakkapel in de fabriek al is gebouwd, en dat scheelt veel tijd bij het plaatsen. Het materiaal kunststof is bijzonder duurzaam en onderhoudsvrij. Kunststof is een kleurvast materiaal welke in nagenoeg iedere kleur te verkrijgen is. Schilderen behoort daarmee tegelijkertijd tot het verleden. De kunststofdelen zijn bovendien leverbaar met een houtnerf structuur indien u dat mooi vindt. Omdat alles bij ons maatwerk is, is ook werkelijk alles mogelijk. Zo sluit een dakkapel altijd perfect aan bij uw woning in Delft, van bestaande bouw tot aan nieuwbouw.

Snelle plaatsing in Delft

Onze dakkapellen zijn prefab, en dus al kant en klaar. Het enige wat er nog moet gebeuren is een opening maken in het dak, en het dakkapel monteren. Omdat wij beschikken over onze eigen hijskraan zijn wij ook niet afhankelijk van derden die het proces kunnen vertragen. In 1 dag is de klus bij ons geregeld!

Afgewerkt tot in de puntjes

Optioneel kunt u kiezen voor een fraaie afwerking van de kamer of zolderkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het stucen van de wanden, of het laten bouwen van een kast met schuifdeuren aan de schuine zijde om de ruimte nog optimaler te benutten.

Dakkapel vergunning gemeente Delft

In Delft is er in een aantal gevallen een dakkapel vergunning nodig, maar in een aantal gevallen ook weer niet. Een dakkapel aan de achterzijde van de woning is in de regel vergunningsvrij. In een enkel geval geldt dat ook voor de voorkant of zijkant van de woning. Via het omgevingsloket kunt u achterhalen of een vergunning bij uw woning in Delft benodigd is.

Mocht de gemeente Delft geen vergunning verlenen, dan kun u altijd nog een vergunningsvrij dakkapel kiezen. Ook de vergunningsvrije modellen zorgen voor een flinke toename aan ruimte en licht. In onze showroom kunt u ze allemaal komen bekijken.

Dakalux Dakkapel Delft

Bezoek onze dakkapellen showroom vlakbij Delft

In minder dan 27 minuten tijd, vanaf Delft, kunt u onze dakkapellen Showroom in Hoogvliet (Rotterdam) komen bezoeken. In onze showroom hebben wij alle daglichtoplossingen opgesteld die u kunt komen bewonderen. Onze adviseurs leiden u graag rond en vertellen u alles wat u maar wilt weten. Naast dakkapellen hebben wij ook lichtstraten en dakserres!

Dakalux dakkapellen Delft