Dakkapel Capelle aan den IJssel

Wilt u in Capelle aan den IJssel een dakkapel laten plaatsen? Dan moet u bij Dakalux zijn. Dakalux heeft de beste daglichtoplossingen van de hoogste kwaliteit, die door ons in onze fabriek worden gemaakt. Deze prefab dakkapellen zijn gemaakt van kunststof en kunnen al binnen een dag geplaatst worden. U bepaalt zelf wat de kleur is, de afwerking en alles eromheen wordt en wij maken het zoals u het hebben wilt.

Wij werken tot op de centimeter nauwkeurig en inspecteren alles voor, tijdens, en na de oplevering. Alleen op deze manier kunt u echt van onze hoogwaardige kwaliteit uitgaan. Wilt u ook een Dakalux dakkapel, maak dan gebruik van onze handige online calculator om gratis een offerte aan te vragen en te weten hoeveel uw op maat gemaakte dakkapel kan gaan kosten.

Dakalux dakkapel capelle aan den ijssel

Onze prefab dakkapellen

Veel mensen in Capelle aan den IJssel willen een kunststof dakkapel. Hierin is Dakalux gespecialiseerd. Al onze dakkappellen zijn prefab, dit betekent dat de dakkapel al in de fabriek is gebouwd. Hierdoor bespaart u enorm op de tijd om de dakkapel te laten plaatsen. Bovendien is prefab vaak ook prijstechnisch interessanter.

 Daarnaast is kunststof erg gewild, omdat het kleurvast product is en bijna iedere kleur wel mogelijk is. Hierdoor hoeft u de dakkapel niet eens meer te schilderen, ook niet na een aantal jaar. Naast verschillende kleuren kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een houtnerfstructuur. Er zijn zeer veel opties mogelijk! 

Wij werken alles op maat af, waardoor de verschillende mogelijkheden altijd te realiseren zijn. Op deze manier kunnen we er altijd voor zorgen dat uw dakkapel altijd past bij de woning in Capelle aan den IJssel, of u nu woont in een klassieke woning of gaat wonen in een nieuwbouwwoning.

Snelle plaatsing van uw dakkapel

Omdat wij met prefab dakkapellen werken en de dakkapel dus kant en klaar wordt afgebouwd in de fabriek, hoeven wij deze alleen nog maar te plaatsen, nadat de opening in het dak is gemaakt. Ook hiervoor hebben wij alles zelf in huis, tot de hijskraan aan toe. Hierdoor kunnen wij alles binnen één dag regelen en zijn wij niet afhankelijk van derden. 

Onder deze werkzaamheden horen ook een goede afwerking van de kamer / zolderruimte waar de dakkapel op is gebouwd. Onder de opties horen bijvoorbeeld het stuken van de wanden of meer opbergruimte realiseren door een kast met schuifdeuren te maken aan de schuine zijde. Zo kunt u de ruimte extra goed benutten.

Plaatsen met en zonder vergunning

In Capelle aan den IJssel een dakkapel laten bouwen kan soms niet zomaar. De kans bestaat dat u een bouwvergunning nodig hebt, maar dit hoeft niet altijd. Mocht u een dakkapel aan de achterkant van uw woning willen, dan is een vergunning in de meeste gevallen niet nodig. Aan de voor- en zijkant kan dit anders zijn.

Of een vergunning nodig is kunt u achterhalen door contact op te nemen met het omgevingsloket van Capelle aan den IJssel. Hier krijgt u alle informatie over of u wel of niet een vergunning nodig heeft. Mocht u een vergunning nodig hebben maar deze niet van de gemeente krijgen, dan kunnen we altijd nog kijken naar oplossingen die wel vergunningsvrij zijn. Wij hebben vergunningsvrije modellen in ons assortiment die tevens kunnen zorgen voor meer ruimte en licht in uw bovenruimte. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Kom dan bij ons langs in de showroom.

vergunningsvrij dakkapel plaatsen Dakalux

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

U kunt altijd bij ons op bezoek komen in de showroom. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Hoogvliet, op zo’n 25 minuten van Capelle aan den IJssel vandaan. In deze showroom vindt u al onze daglichtoplossingen, die u kunt bekijken om de beste te kiezen in uw situatie. U vindt hier al onze dakkapellen, maar ook andere oplossingen als lichtstralen en serres. Daarnaast kunnen onze adviseurs u helpen met advies en het beantwoorden van al uw vragen.