Bel 085 877 2133 Mail info@dakalux.nl

Benieuwd naar de kosten?  Direct de prijs berekenen!

10 Jaar garantie

Vergunningsvrij

Online prijs berekenen

10 Jaar garantie

Dakkapel Dakkapel Berkel en Rodenrijs

Dakkapel Dakkapel Berkel en Rodenrijs

Vakmanschap

Ervaren vakmannen

Kwaliteit

Enkel de beste kwaliteit

Eigen fabriek

Op maat gemaakt

Beste materialen

Nieuw en kwalitatief

Als u een dakkapel wil plaatsen op uw woning in Berkel en Rodenrijs, dan bent u bij Dakalux op de juiste plaats. Wij zijn zeer ervaren met het plaatsen van dakkapellen in Berkel en Rodenrijs en in de wijde omgeving. Dit komt omdat wij altijd in de buurt zitten en u snel en eenvoudig bij ons een kijkje in de showroom kunt nemen, waar u door een van onze adviseurs goed geholpen kunt worden. Daarnaast zijn bieden wij betaalbare kwaliteit en zijn we transparant. 

U kunt gratis een offerte opmaken via onze website!

Kies voor het meest gewilde dakkapel

Wanneer mensen in Berkel en Rodenrijs voor een dakkapel gaan, kiezen zij meestal voor een kunststof dakkapel. De meeste huizen zijn dan ook voorzien van een van onze prefab kunststof dakkapellen. Kunststof dakkapellen bieden meer voordelen dan bijvoorbeeld de houten varianten, zoals een langere levensduur, een vasthoudende kleur en zo goed als geen onderhoud. Daarbij is het aangeraden om houten dakkapellen elke vijf jaar een keer opnieuw te verven, iets wat niet nodig is bij kunststof.

Binnen één dag geplaatst

Bij Dakalux plaatsen we uw dakkapel in minder dan één dag. Wij kunnen dit zo snel doen doordat we werken met prefab dakkapellen (uit eigen fabriek). Dit betekent dat we een kant-en-klare dakkapel kunnen plaatsen op de opening in uw dak. Daarbij hebben we onze eigen hijskraan, waardoor we deze niet van een derde partij hoeven te huren. Wanneer de dakkapel is geplaatst op zijn plek hoeven we deze alleen nog maar te monteren en eventueel de binnenruimte af te werken, zodat alles een mooi geheel vormt. Van de wanden stuken tot het bouwen van een speciale schuifwand…, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wel of geen vergunning nodig in Berkel en Rodenrijs?

De locatie is sterk bepalend of er in Berkel en Rodenrijs een vergunning nodig is. Vooral als u deze aan de voorzijde van je woning wil plaatsen kan de gemeente een vergunning vereisen. Aan de zijkant kan dit ook een verplichting zijn. Een dakkapel aan de achterkant van de woning is in de meeste gevallen vergunningsvrij.

Het kan gebeuren dat als u een vergunning aanvraagt, de gemeente Berkel en Rodenrijs de aanvraag afwijst. Dit betekent niet meteen dat u geen dakkapel kunt plaatsen. Wij bieden namelijk ook dakkapellen aan die vergunningsvrij geplaatst mogen worden. Deze kunnen dan als zeer goed alternatief worden gebruikt. Wilt u weten welke opties er zijn? Kom dan eens langs bij ons in de showroom.

Kom naar onze showroom

Onze showroom is makkelijk te bereiken vanuit Berkel en Rodenrijs. Wij zitten gevestigd in Hoogvliet op ongeveer 27 minuten rijden vanuit Berkel en Rodenrijs. U kunt gewoon langskomen en wij staan u graag te woord voor al uw vragen. Hierdoor kunt u meteen zien welke dakkapellen wij hebben en hoe deze zich onderscheiden van de rest.

Vragen? Neem contact op!

Advies op maat

Direct een offerte

Beste kwaliteit

Meer informatie over de kosten?

→ Offerte aanvragen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Dakkapel Dakkapel Berkel en Rodenrijs

Dakhelling vanaf 10° meer binnenruimte te creëren.

Voordelig alternatief op een traditionele dakkapel.

Onderhoudsarme buitenzijde

Flexibiliteit in maatvoeringen en op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen Dakkapel Berkel en Rodenrijs

Geen schilder werk.

Duurzaam materiaal: (tot wel 50 jaar).

warmte- en geluids isolerend.

Onderhoudsarm (beperkt tot schoonmaken).

De makers van daglichtdromen!

Meer dan alleen dakkapellen

Naast dakkapellen hebben we bij Dakalux meer daglichtoplossingen voor uw huis beschikbaar. Denk hier bijvoorbeeld aan lichtstraten, dakramen, serres en nog veel meer. Ook deze zijn te bezichtigen in onze showroom. Elk van deze oplossingen is op maat te maken in onze fabriek en wordt even professioneel afgewerkt.

Voor welke optie u dan ook kiest, u wilt natuurlijk van tevoren wel weten welke prijs er aan uw daglichtoplossing komt te hangen. Dit kan om niet voor een verrassing te staan of om te kunnen vergelijken met andere aanbieders. Daarom hebben we bij Dakalux ervoor gekozen u de optie te geven zelf de offerte op te zetten door middel van de gratis online tool op onze website. Hierdoor weet u meteen met welke kosten u rekening moet houden.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij voor veel mensen een dakkapel mogen plaatsen. Wij zijn erg trots op onze projecten, hieronder vindt u een aantal van de Dakalux dakkapellen!