Dakkapel Barendrecht

Dakkapel in Barendrecht laten plaatsen? Dakalux is dan de aangewezen partij. Wij zitten vlakbij Barendrecht gevestigd en hebben een grote showroom waar u al onze dakkapellen rustig kunt bekijken. Naast dakkapellen hebben wij ook lichtstraten, dakramen, lichtkoepels, en andere daglichtoplossingen. Benieuwd naar wat een Dakkapel in Barendrecht kost? Maak dan gratis gebruik van onze dakkapel offerte

Dakalux Dakkapel Barendrecht

Een kunststof dakkapel wordt het meest gekozen

Veel mensen kiezen in Barendrecht voor een dakkapel van kunststof. Dit is niet zonder reden want een kunststof dakkapel biedt meer voordelen dan een dakkapel van hout. Kunststof hoeft bijvoorbeeld niet iedere 5 jaar opnieuw geschilderd te worden, is kleurvast, en een stuk duurzamer. U doet er dus langer mee, en daarom is het een betere investering. 

Dakalux maakt dakkapellen op maat waarbij u zelf kunt aangeven hoe hij eruit moet zien. Niet alleen de kleur kunt u zelf bepalen, maar ook de afwerking aan de binnenkant en buitenkant. 

Snel een dakkapel laten plaatsen in Barendrecht

Dakalux kan binnen korte tijd een dakkapel in Barendrecht plaatsen. Om te beginnen werken wij met prefab dakkapellen. Deze worden in eigen fabriek gemaakt, en worden kant en klaar getransporteerd. Na het maken van een opening in uw dak, wordt de dakkapel met behulp van onze eigen hijskraan naar de opening gebracht en gemonteerd. Hierdoor kunnen wij binnen een dag een dakkapel in Barendrecht plaatsen. Na oplevering kunt u de nieuwe kamer direct in gebruik nemen. Ook de afwerking kunnen wij verzorgen. 

dakkapel barendrecht

Van wanden aanhelen tot en met een schuifwandenkast

Dakalux kan, indien u wenst, ook de dakkapel of kamer compleet afwerken. Zo kunnen wij wanden aanhelen, stucen, en zelfs een schuifwandenkast maken zodat u er extra opbergruimte bij krijgt. In onze gratis dakkapel offerte tool vindt u verschillende mogelijkheden terug, en ziet u direct wat de kosten zijn.

Bezoek onze showroom nabij Barendrecht

Dakalux heeft een grote showroom waar u verschillende dakkapellen en andere daglichtoplossingen kunt bekijken. Vanaf Barendrecht rijdt u naar onze showroom in slechts 21 minuten. Wij zitten namelijk in Hoogvliet Rotterdam, en dat ligt vlakbij Barendrecht. Onze adviseurs leiden u graag rond. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom.

Dakalux maakt dakkapellen in eigen fabriek

Dakalux maakt dakkapellen en andere daglichtoplossingen in eigen fabriek. Zo staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit. De plaatsing gebeurt door onze eigen specialisten. Zo bent u ervan verzekerd dat alles vakkundig geplaatst wordt, en dat u lange tijd zorgeloos kunt genieten. 

Wij kunnen uw dakkapel helemaal bouwen zoals u hem graag hebben wilt. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Op die manier kunnen wij uw wensen in vervulling laten gaan waarbij u een eindproduct krijgt welke aan alle verwachtingen voldoet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs. Wij zitten slechts 19 km vanaf Barendrecht!

dakalux showroom gesprek