Dakkapel Alblasserdam

Als u van plan bent een dakkapel in Alblasserdam te plaatsen, dan kunt u het beste naar Dakalux gaan. Wij bouwen alleen dakkapellen van de beste kwaliteit die voor iedere woning in Alblasserdam geschikt kunnen zijn. Deze dakkapellen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, op 26 minuten van Alblasserdam vandaan.

U bent altijd welkom, ook zonder afspraak, en onze adviseur leidt u graag rond en helpt u met uw vragen. Benieuwd hoeveel uw dakkapel u kan kosten, gebruik dan onze gratis offertetool.

dakkapel in alblasserdam van kunststof Dakalux

Op maat gemaakte dakkapellen

Dakalux werkt alleen met dakkapellen die op maat gemaakt kunnen worden. Op deze manier kan de dakkapel ook echt bij uw woning passen. Wij maken prefab kunststof dakkapellen, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud. Schilderen is niet meer nodig en u hoeft ook geen problemen te hebben met bijvoorbeeld houtrot, zoals wel bij houten dakkapellen kan zijn. Prefab houdt in dat onze dakkapellen al kant-en-klaar uit onze fabriek gerold worden en direct geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunnen wij altijd achter onze kwaliteit staan. Hoe de dakkapel eruit ziet kunt u zelf bepalen. Zo zijn een houtnerf en sierrand opties. Vraag hiernaar bij onze adviseur.

Een snel geplaatste dakkapel

Omdat onze dakkapellen prefab gemaakt zijn, kunnen we de dakkapel snel plaatsen.

Wij kunnen in Alblasserdam al in één dag klaar zijn, waardoor u meteen de extra ruimte kunt gebruiken. In deze dag nemen we ook meteen de afwerking mee, van het stuken van de wanden tot het bouwen van schuifpanelen voor de schuine wanden in uw zolderkamer.

Wij helpen graag om de nieuwe ruimte zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Al onze mogelijkheden bekijken? Maak dan gebruik van onze online calculator!

Dakalux alblasserdam dakkapel kunststof

Vergunning nodig?

Om een dakkapel in Alblasserdam te laten plaatsen kunt u een vergunning nodig hebben. Dit hangt af van verschillende zaken, waaronder waar de dakkapel wordt geplaatst en het bouwbesluit. Zo kan er een vergunning vereist zijn wanneer u de dakkapel aan de voor- of zijkant van het huis wil plaatsen. Of u wel of niet een vergunning in Alblasserdam nodig hebt kunt u bij het omgevingsloket kijken.

Een vergunning is meestal niet nodig wanneer u de dakkapel aan de achterkant van uw huis wil laten plaatsen. Mocht u geen vergunning krijgen om uw dakkapel te plaatsen, dan hebben wij ook veel opties die wel vergunningsvrij geplaatst mogen worden. Dit kunnen andere dakkapellen zijn, maar ook andere daglichtoplossingen zoals lichtstraten.

Kom langs in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u al onze daglichtoplossingen opgesteld en kan onze adviseur u rondleiden. Onze showroom staat in Rotterdam Hoogvliet, op zo’n 26 minuten van Alblasserdam vandaan. U kunt komen met en zonder afspraak langskomen.