Velux Modulaire Lichtstraten

Alle modules worden onder ideale fabrieksomstandigheden geproduceerd, wat betekent dat elk afzonderlijk component rigoureus wordt getest en geïntegreerd in een gecontroleerde omgeving. Elk component is bovendien van de allerbeste kwaliteit en gebouwd om de tand des tijds te doorstaan.

Alle prefab modules beschikken over het CE-label en worden geleverd met bijbehorende gootstukken en geïntegreerde isolatie.

Het systeem

De modules passen perfect bij elkaar en creëren samen een naadloos, waterdicht systeem – een glazen dak dat heel veel daglicht binnenlaat.

Elke lichtstraat oplossing is geconfigureerd uit dezelfde standaardmodule en kan op dezelfde manier en net zo snel worden gemonteerd. Hierdoor kunt u het dak sneller isoleren tegen slechte weersomstandigheden en sneller verder gaan met de binnenafwerking.

In onze gecontroleerde productiefaciliteiten monitoren we alle aspecten om te zorgen voor een perfecte pasvorm. Het resultaat zijn waterdichte, luchtdichte, duurzame modulaire lichtstraten.

De oplossing

Met het veelzijdige lichtstraat systeem kunt u uiteenlopende ontwerpen maken voor allerlei utiliteitsgebouwen, zoals winkelcentra, kantoorgebouwen, culturele gebouwen, openbare ruimtes en zorginstellingen.

Alle modulaire lichtstraat configuraties zijn gebaseerd op dezelfde module en hetzelfde fundamentele montageproces. U hoeft geen verschillende modules voor verschillende oplossingen te specificeren.

Lessenaarsdak


Zadeldak


Step-oplossing


Offerte aanvragen